SkinSystem Bandāžas ietīšanas...
SkinSystem Bandāžas ietīšanas...
SkinSystem Bandāžas ietīšanas...
SkinSystem Bandāžas ietīšanas procedūrām, ķermenim, ar krio efektu 2gb
SkinSystem Bandāžas ietīšanas procedūrām, ķermenim, ar krio efektu 2gb
SkinSystem Bandāžas ietīšanas procedūrām, ķermenim, ar krio efektu 2gb

SkinSystem Bandāžas ietīšanas procedūrām, ķermenim, ar krio efektu 2gb

1010020150
>10
30,86 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Inovatīvu produktu sajaukums, kas izveidots ar daudzfunkcionāliem fitoterapijas kompleksiem un jaunākās paaudzes patentētajiem aktīviem, palīdz limfātiskajai sistēmai izvadīt liekos šķidrumus un toksīnus, normalizē asins mikrocirkulāciju, sniedzot tūlītēju labsajūtu un atvieglojumu. Nodrošina ādai elastību un mitrināšanu, padarot to tonizētu un mirdzošu. Redzams un garantēts rezultāts jau no pirmās lietošanas reizes! Aukstumu mazinoši pārsēji ķermenim, bagāti ar augsti koncentrētām aktīvajām vielām, izstrādāti, lai novērstu celulīta ādas plankumus un lokalizētus taukus. Iedarbojas uz augšstilbiem, sēžamvietām, vēderu un rokām. Pārveido, tonizē un padara ādu elastīgu.

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* FOSFATIDILHOLĪNS

Molekula ar ķīmiski fizikālajām īpašībām, kas līdzīgas dabiskajiem raga slāņa lipīdiem, kas veido mūsu ādu; šī iemesla dēļ, lietojot lokāli, tas lieliski integrējas un optimāli iekļūst. Tās galvenā funkcija ir palielināt lipolīzi, veicinot lokalizēto tauku samazināšanos. Faktiski tas spēj izšķīdināt taukus, kas atrodas adipocītos, samazinot taukaudu panniculus tilpumu. Izšķīdušie tauki pēc tam tiek reabsorbēti un izvadīti pa galvenajiem limfātiskās izvadīšanas ceļiem. Fosfatidilholīnam ir arī svarīga loma kā citu aktīvo sastāvdaļu nesējs, kas garantē lielāku iekļūšanu un uzlabo to efektivitāti.

* GINKGO BILOBA

Ginkgo Biloba ekstraktam, kas īpaši bagāts ar ginkgolīdiem A, B un C, flavonoīdiem, flavoniem un flavanoliem, ir izteikta brīvo radikāļu iedarbība, kas izpaužas kā šūnu metabolisma uzlabošanās. Tas novērš lipīdu peroksidāciju membrānās un aizsargā asinsvadu endotēliju, tādējādi stabilizējot kapilāru caurlaidību un līdz ar to uzlabojot mikrocirkulācijas funkcijas.

* PANAX ŽEŅŠENS

Panax Ginseng novērš šūnu novecošanos, stimulējot audu vielmaiņu. Tas tonizē, padara ādu elastīgāku un nodrošina lielāku skābekļa daudzumu audos, garantējot labāku enerģijas cirkulāciju.

* GUARĀNA'

Paullinia cupana, kas īpaši bagāta ar kofeīnu, kā arī citām svarīgām stimulējošām vielām, pastiprina lipīdu vielmaiņu un asinsriti, aktīvi iedarbojoties uz tauku slāni.

* CAMELLIA SINENSIS EKSTRAKTS

Tas sastāv galvenokārt no polifenoliem un teofilīna. Polifenoliem ir svarīga aizsargājoša iedarbība mikrocirkulācijas un pretnovecošanās līmenī, savukārt teofilīns aktivizē bazālo vielmaiņu, veicina lipolīzi un liekā šķidruma aizplūšanu, atvieglojot tauku uzkrāšanās likvidēšanu un silueta pārveidošanu.

* FUCUS VESICULUS EKSTRAKTS

Īpaši bagāts ar jodu, selēnu, vit. C, laurīnskābei, polifenoliem un hlorofilam ir svarīgas stimulējošas un reducējošas īpašības. Pateicoties uzņemtajam jodam, tas stimulē pareizu vairogdziedzera darbību, paātrinot tauku vielmaiņu, tādējādi veicinot intersticiālo šķidrumu cirkulāciju un pakāpeniski samazinot celulīta plankumus. Derīgs un efektīvs palīglīdzeklis ar lokalizētiem taukiem saistītu nepilnību profilaksē un ārstēšanā. Īpaši piemērots sausas, nokaltušas un novecojošas ādas gadījumā, tas atjauno audu tonusu ar redzamiem rezultātiem jau no pirmajām lietošanas reizēm. Lieliski piemērots kā organisma attīrītājs.

 

KĀ IZMANTOT:

Apsien katru kāju, sākot no potītes, pārliecinoties, ka pārsējs ar katru apli pārklājas par 3/4 cm. Labās kājas pārsējs jāseko pretēji pulksteņrādītāja virzienam, bet kreisā kāja ir pulksteņrādītāja virzienam. Uzkāpiet līdz gurniem, sēžamvietai un vēderam. Lai lietotu uz rokām, aptiniet pārsēju no elkoņa līdz plecam, ievērojot kājām norādīto tehniku. Atstāj iedarboties 20/30 minūtes, ietinot klientu kārbā. Noņemiet pārsējus, ļaujiet atlikumiem uzsūkties ar vieglu masāžu un pabeidziet ārstēšanu, uzklājot šīs līnijas specifiskos produktus.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Ar atvēsinošu efektu
Formēšanai
Ietīšanai
Ādas elastībai
Kolekcijas
Professional Draining and Toning Protocol
Preces veids
Pārsēji

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.