• -35%
DEAR BEARD MAN`S RITUAL Gēls skūšanās...

DEAR BEARD MAN`S RITUAL Gēls skūšanās 150ml

1027257
>5
8,29 € 12,75 € -35%
PVN iekļauts

 
Caurspīdīgs skūšanās gels. Produkts neveido putas, līdz ar to, skūšanās laikā, iespējams, precīzi noskūt un veidot bārdas formu. Sastāvā – pantenols un augļu cukurs. Sastāvā esošā fruktoze novērš apsārtumu, niezi un kairinājumu, piešķirot ādai svaigumu un tvirtumu.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Sastāvdaļas
Pantenols
Pielietojums
Vīriešiem
Preces veids
Želejas

Jaunas kopšanas tendences- skaistums, tīrība un līdzsvars katram stilam un raksturam. Izsmalcināta un mūsdienīga, mūžīga koncepcija, kas veidota no tīra prieka un labklājības vīrietim, kuram patīk rūpēties par sevi.

100% ražots Itālijā – Dear Beard ir pilnībā veidots, ražots un iepakots Itālijā. Šis zīmols pilnībā atspoguļo izcilās amatniecības tradīcijas, kas padara Itālijā ražotus produktus visā pasaulē pazīstamus.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.