PIGMENTS .22 Ultra Violetkoncentrēts...

PIGMENTS .22 Ultra Violetkoncentrēts pigments, ultravioleta krāsa 90ml

PF018550
1-4
39,50 €
PVN iekļauts

 

Koncentrēts, tiešas iedarbības krāsu pigments ir piemērots matu krāsas atsvaidzināšanai, piesātinājuma atjaunošanai vai matu toņa koriģēšanai. Pigmentu lieto profesionālo frizierpakalpojumu laikā, sajaucot pigmentu ar piemēroto kosmētisko līdzekli matu kopšanai vai matu krāsošanai, taisnošanai ar keratīnu, ilgviļņiem vai matu veidošanai. Pigmentu .22 Ultra Violet lieto violeto toņu un nokrāsu radīšanai, saglabāšanai un matu krāsas spilgtuma atjaunošanai. Pigments ir ideāli piemērots, lai piesātinātu tumšu un ļotu tumšu matu toņus, kā arī izceltu vēsos matu toņus. Pigments lieliski neitralizē dzeltenos toņus un nevēlamās oranžās nokrāsas, papildina dabīgu un krāsotu matu toņus ar violetām nokrāsām, pastiprina matu spīdumu. Priekšrocības: - pigmenti ir piemēroti jebkuram matu tipam - dabīgiem, krāsotiem vai balinātiem matiem - pigmentus var lietot kopā ar jebkuru frizierpakalpojumam piemēroto kosmētisko līdzekli - tas ienes individuālu pieeju katram klientam atkarībā no viņa vēlmēm un vajadzībām; - pigmenti atjauno matu krāsas piesātinājumu, palīdz radīt jaunus matu toņus un novērst nevēlamās nokrāsas, piešķir matiem spīdumu; - pigmenti viegli pielāgojas jebkurai kosmētisko līdzekļu videi (skābai vai sārmainai), kas atvieglo pigmentu sajaukšanu un iekļūšanu matos; - visus pigmentu toņus var sajaukt savā starpā, radot unikālus un individuālus krāsu toņus. Pigmenta intensitāti var regulēt, koriģējot pigmentu un pamatlīdzekļa sajaukšanas proporcijas. LIETOŠANA: Sajaukt izvēlēto produktu no ALFAPARF Milano sortimenta ar pigmentu norādītajās proporcijās. Pēc tam veikt attiecīgu frizierpakalpojumu. Matu kopšana (10:1): 10g šampūna/kondicioniera/maskas/ampulas + 1g pigmenta (2 klikšķi uz dozatoru) Matu krāsošana (20:1): 60g krāsas + 90g oksidanta + 3g pigmenta (6 klikšķi uz dozatoru) Forma (10:1): 80g nogludinoša fluīda KERATIN THERAPY LISSE DESIGN Smoothing Fluid + 8g pigmenta (16 klikšķi uz dozatoru) vai 100g ilgviļņu neitralizatora Neutralizer + 10g pigmenta (20 klikšķi uz dozatoru) Veidošana: 0,25g pigmenta (½ klikšķi uz dozatoru) uz matu veidošanas līdzekļa 1 devu. Pirms lietošanas ieteicams veikt jutīguma testu. Nelietot skropstu un uzacu krāsošanai!

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Matu krāsas noturībai
Matu tonēšanai
Preces veids
Tonējošās matu krāsas

ALFAPARF MILANO

Vienmēr priekšgalā! ALFAPARF MILANO tagad ir Itālijas vadošais zīmols profesionālo matu nozarē. Un vienmēr skatoties uz nākotni.

MUMS RŪP!

Esam šeit Jums un Jūsu matiem. Tas nav tikai par matu kopšanu, tas ir par nedalītu uzmanību matiem! Atklājiet matu patieso skaistumu ar ALFAPARF MILANO - neatkarīgi no jūsu matu veida. Un katra diena ir īstā.

Ideālā krāsa ir perfekts instruments, lai paustu īsto Jūs: ALFAPARF MILANO matu produkti palīdz Jums aptvert pārmaiņas un atklāt visas Jūsu personības šķautnes. Mēs atbalstām Jūsu izvēli visos toņos!

ALFAPARF MILANO frizierus vada vēlme dalīties savās kaislībās un iedvesmā. Mēs vēlamies paplašināt mūsu radošo profesionāļu kopienu un popularizēt skaistumkopšanas zinātību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.