PURE SILVER pigments sirmiem matiem...

PURE SILVER pigments sirmiem matiem un vēsi blondiem matu toņiem 100ml

PF019484
1-4
31,10 €
PVN iekļauts

 
Ultrakoncentrēts violeto/pelēko toņu pigments. Pigments ideāli piemērots dzelteno un oranžo nokrāsu neitralizēšanai matu krāsā, pateicoties esošajam koncentrētam violetajam pigmentam. Pigments tiek lietots SILVER šampūna un SILVER kondicioniera efekta pastiprināšanai. To var izmantot kā papildus piedevu jebkuras YELLOW procedūras laikā – krāsojot vai kopjot, taisnojot vai veidojot matus. Pigments palīdz iegūt vēsi blondus vai pelēkus toņus. Tikai profesionālai lietošanai. Formula ir bagātināta ar: - Asai ogu pigmentu, kas ar savu violeto krāsu palīdz neitralizēt dzeltenos un oranžos toņus matu iekšpusē; - Jērikas rozes ekstraktu, kas pasargā matus no piesārņotās apkārtējās vides iedarbības, kas ir matu dzeltēšanas pamata iemesls.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Aizsargājošs
Matu tips/stāvoklis
Blondiem matiem

Spēcīgas zināšanas

Yellow nodrošina ar ALFAPRARF Group kvalitāti: Itālijas profesionālās kosmētikas grupa Nr. 1.

Dabiskas sastāvdaļas

Katrs Yellow produkts ir progresīvas tehnoloģijas rezultāts, kurā tiek izmantotas visvērtīgākās dabiskās sastāvdaļas no visas pasaules, nodrošinot aktīvās sastāvdaļas visām vajadzībām.

Gudrība un efektivitāte

Racionalizēts un tūlītējs produktu klāsts un izglītība, lai piedāvātu visu nepieciešamo matu stilistiem un klientiem.

Lieliska cenas un kvalitātes attiecība

Yellow produkti atbilst visām klientu vajadzībām, garantējot maksimālu kvalitāti par ārkārtīgi konkurētspējīgām cenām.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.