Sebastian Professional Cellophanes...

Sebastian Professional Cellophanes Espresso Brown tonējošā matu krāsa 300ml

81401893
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
SEBASTIAN PROFESSIONAL CELLOPHANES semi- permanenta matu krāsa. Nesatur amonjaku alkoholu un peroksīdu. Cellophanes ir matiem draudzīgs matu spīdums. Tā paaugstina katras matu šķipsnas gaismas atstarošanos Cellophanes stiprina matus saglabā to dabisko mitruma līdzsvaru un nodrošina UV aizsardzību.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Ar UV aizsardzību
Matu spīdumam
Pēc fiksācijas līmeņa
Bez amonjaka

Ar Sebastian, mēs matus veidojam savādāk: vienmēr pārsteidzoši un negaidīti. Mēs saprotam stilistus un iedvesmojam viņus no parastiem matiem izveidot neparastus.

Radīt. Pārveidot. Meklēt maksimālu efektu: tonējošā matu krāsa, spīdumi matiem, želejas un eļļas, krēmi un māli, šampūni, maskas un kondicionieri  - ar Sebastian nav nekādu ierobežojumu tam, ko jūs varat radīt.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.