SkinSystem PEBBLES Cietais-karstais...
SkinSystem PEBBLES Cietais-karstais...
SkinSystem PEBBLES Cietais-karstais...
SkinSystem PEBBLES Cietais-karstais...
SkinSystem PEBBLES Cietais-karstais vasks Melnās orhidejas krēms 800g
SkinSystem PEBBLES Cietais-karstais vasks Melnās orhidejas krēms 800g
SkinSystem PEBBLES Cietais-karstais vasks Melnās orhidejas krēms 800g
SkinSystem PEBBLES Cietais-karstais vasks Melnās orhidejas krēms 800g

SkinSystem PEBBLES Cietais-karstais vasks Melnās orhidejas krēms 800g

0010020122
>5
18,12 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Brazilian Pebbles Wax, Brazīlijas vasks pērlītēs, drošs un ražots Itālijā, mazās kapsulās koncentrē Skin System produktu efektivitāti un maigumu uz ādas. Novatorisks produkts, kas radies no tradicionālajām matu noņemšanas metodēm, pārveidots un bagātināts ar vērtīgām izejvielām. Vienreiz lietojams, praktisks un ātrs, tas garantē higiēnas noteikumu ievērošanu.

SkinSystem Pebbles precīzi un izturīgi iekļauj matiņus, pat visīsākos un izturīgākos, un nelīp pie ādas, tādējādi novēršot diskomfortu ādā noņemšanas fāzē. Pateicoties zemajai kušanas temperatūrai, kas ir nedaudz augstāka par ķermeņa temperatūru, aplikācija rada ērtu iedarbību uz ādu. Pareiza matu ekstrakcija novērš patoloģisku matu augšanu zem ādas, kas izraisa ieaugušus matiņus un folikulītu. Turklāt noņemšana bez sloksnēm nodrošina lielāku kustību brīvību un ļauj izmantot šo vasku, lai epilētu pat privātās daļas un mazas detaļas.

Brazīlijas vasks nodrošina efektīvu un kapilāru epilāciju, nodrošinot matu samazināšanos laika gaitā, atstājot ādu zīdainu un pagarinot laiku starp vaksāciju. Tie ir ideāli piemēroti arī pulsējošās gaismas sesijām, uzlabojot rezultātu.

 

KĀ IZMANTOT:

Sildiet vasku, līdz tiek iegūta krēmveida konsistence. Pārbaudiet vaska temperatūru plaukstas iekšpusē. Paņemiet vasku ar koka lāpstiņu un izklājiet to matu augšanas virzienā plānā un vienmērīgā kārtā. Lai atvieglotu noņemšanu, uzklātās vaska sloksnes galā ieteicams atstāt biezāku malu. Ļaujiet atdzist un, satverot malu, velciet vaska sloksni ar ātru plīsumu pretējā virzienā pret matu augšanu. Jebkuru vaska atlikumu var noņemt, noslaukot ar tikko lietoto vasku.

 

SASTĀVDAĻAS:

Glyceryl Rosinate, Ethylene/Va Copolymer, Triethylene Glycol Rosinate, Paraffin, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Mica, Titanium Dioxide, Parfum/Fragrance, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil, C.I. 77499/Iron Oxides, BHT.

Svars
501-1000gr
Kolekcijas
PEBBLES
Preces veids
Vaski pērlītēs

Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.