Matiem


Profesionāli matu kopšanas līdzekļi no nozares ekspertiem skaistumkopšanā, viss matiem -  matu veidošanai un matu krāsošanai.
Salon Line piedāvājumā ir vislielākais profesionālo matu kopšanas līdzekļu klāsts no zīmoliem, kā Macadamia Natural Oil, Macadamia Professional , L'oreal Professionnel, CHI, Biosilk, Schwarzkopf, Wella, Nook un Alterna.
Salon Line atrodiet piemērotākos līdzekļus matiem, visiem matu tipiem -  bojātiem matiem, sausai galvas ādai,  trausliem matiem, sausiem matiem, krāsotiem matiem, taukainiem matiem. Ar mūsu matu kopšanas līdzekļiem piešķiriet matiem izteiktu veselīgu spīdumu, reizē tos atjaunojot un aizsargājot. Parūpējaties par saviem matiem ar profesionāliem matu kopšanas līdzekļiem.
Izvēlieties kādu no Salon Line profesionāliem matu kopšanas līdzekļiem atbilstoši Jūsu matu tipam – matu krāsas, kokosriekstu eļļa matiem, sausais šampūns,  šampūns, tonējošais šampūns, matu krāsas noņēmējs, līdzekļi matu augšanai, līdzekļi pret matu izkrišanu, tonējošais šampūns, vitamīni matiem, keratīns matiem, matu maskas.
Palutiniet sevi un iegūstiet salona pieredzi ar profesionāliem matu veidošanas līdzekļiem gan dāmām, gan kungiem- matu vasks vīriešiem, matu laka, matu pomāde, matu serums, u.c.  no profesionāliem zīmoliem NOOK, Macadamia, LOOK, Hantesis, Oyster, Mediceuticals.

Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Matu krāsas tonis
Matu krāsas
Tilpums
Diametrs
Materiāls
Īpašības
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Funkcijas
Sastāvdaļas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Matu tips/stāvoklis
Ādas tips
Pēc fiksācijas līmeņa
Garums
Tips / Forma
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.