Ķermeņa kopšanai


Ādas kopšana neaprobežojas tikai ar sejas kopšanu, tās ir rūpes par visu savu ķermeni – rokām, kājām, krūtīm, sēžamvietu un citām zonām. Lai saglabātu veselīgu, mitrinātu un elastīgu ķermeņa ādu, jādomā gan par dzīvesveida un uztura aspektiem, gan jāskatās, kādi ķermeņa kopšanas un kosmētikas līdzekļi tiek izmantoti, jo, izmantojot piemērotus un profesionālus līdzekļus, patiešām var gūt ievērojamus ķermeņa ādas stāvokļa uzlabojumus. Pilnvērtīga ķermeņa ādas kopšana ietver gan ikdienas rutīnu mājās, gan procedūras kosmetologa kabinetā, kur tiek veikta padziļināta un īpaši efektīva ādas kopšana, atjaunošana un tonizēšana.
Profesionālus un efektīvus līdzekļus ķermeņa kopšanai varat iegādāties Salonline veikalā – gan tiešsaistē, gan klātienē veikalā-noliktavā Rīgā. Salonline ir profesionālas kosmētikas, zīmolu produkcijas un salonu aprīkojuma tiešais izplatītājs Baltijas valstīs. Preču klāstā pieejams arī viss nepieciešamais ķermeņa kopšanai – sākot no attīrošās un kopjošās kosmētikas, vannas un dušas līdzekļiem līdz līdzekļiem striju un celulīta problēmu mazināšanai. Tie ir uzticamu zīmolu ķermeņa kopšanas līdzekļi, kurus savā darbā izvēlas salonu speciālisti, kā arī var izmantot ķermeņa kopšanai mājas apstākļos.
Salonline preču klāstā visdažādākie profesionāļu izstrādāti ādas kopšanas līdzekļi. Mūsu veikalā būs atrodams gan kvalitatīvs un barojošs ķermeņa krēms, gan ķermeņa skrubis ādas attīrīšanai. Tie būs neaizstājami līdzekļi ikdienas skaistumkopšanas rutīnas nodrošināšanai. Tāpat pieejami profesionāli līdzekļi ķermeņa procedūrām un aparāttehnoloģijām.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Tilpums
Materiāls
Īpašības
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Sastāvdaļas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Matu tips/stāvoklis
Ādas tips
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.