Matu krāsošanai un ķīmiskai apstrādei


Dabīgā matu krāsa katram cilvēkam ir ģenētiski noteikta. Kādam tā patīk un saskan ar viņa stilu un personību, bet kāds izvēlas to mainīt vai akcentēt ar matu krāsas palīdzību. Matu krāsošana ļauj iegūt jebkādu sev vēlamo matu toni, krāsu salikumu un līdz ar to arī sev piemērotu vizuālo tēlu, kurā justies labi un pārliecinoši.
Lai iegūtu noturīgu un skaistu matu krāsu, būtiski izvēlēties augstas kvalitātes produkciju – matu krāsas, kas gan vienmērīgi un efektīvi nokrāso matus, gan savā sastāvā ir saudzīgas pret matu struktūru. Tādas matu krāsas plašā klāstā varat iegādāties Salonline veikalā gan klātienē, gan internetā.
Salonline ir Baltijā lielākais profesionālas matu kosmētikas izplatītājs. Mēs sadarbojamies ar pasaulē atpazīstamiem un labu reputāciju iemantojušiem zīmoliem, ko savam darbam izvēlas frizieri un nozares profesionāļi.
Salonline preču klāstā ir matu krāsas plašā izvēlē – no daudzajām blondo toņu variācijām līdz košajiem un izteikti tumšajiem toņiem. Pieejami vairāk nekā 800 matu krāsu toņi, vairāk nekā 100 tonējošie līdzekļi, kas ļaus ikvienam atrast savu ideālo krāsu vai vairāku toņu kombināciju. Tāpat varat iegādāties oksidantus, balinātājus, līdzekļus ilgviļņiem, matu taisnošanai un kopjošus līdzekļus matu struktūras atjaunošanai.

Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Matu krāsas tonis
Matu krāsas
Tilpums
Īpašības
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Sastāvdaļas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Matu tips/stāvoklis
Ādas tips
Pēc fiksācijas līmeņa
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.