Salonu aprīkojums


Salonline piedāvājumā ir lielākais un daudzveidīgākais Salonu aprīkojuma un salonu mēbeļu klāsts.
Viss nepieciešamais saloniem!  Frizētavu aprīkojums un salonu labiekārtošanai – frizieru izlietnes, frizieru krēsli,frizieru ratiņi, frizieru piederumi, bērnu krēsli, spoguļi, kāju paliktņi, klientu krēsli, administratora galdi, produktu plaukti, mēbeles, uzgaidāmie dīvāni, u.c.
Manikīriem, pedikīriem un salonu labiekārtošanai – manikīra galds, pedikīra krēsls, uv lampas, galda lampas, pedikīra aparāts, manikīra aparāts, manikīra instrumentu sterilizators, meistara krēsli, uzgaidāmie dīvāni, produktu plaukti, mēbeles u.c.
Kosmētiķiem, kosmetologiem, kā arī spa, medicīnas un rehabilitācijas centru labiekārtošanai –universālās kušetes, masāžas galdi, kosmetologu kušetes, kāju paliktņi, kosmetologu ratiņi, meistara krēsliņi, aparāti ķermenim, lampas lupas, dvieļu sildītāji, instrumentu sterilizatori, produktu plaukti, mēbeles, spoguļi, klientu krēsli, administratora galdi, u.c.
Salonline ir tikai labākie modeļi un lielākais salonu aprīkojuma un salona mēbeļu klāsts. Piedāvājumā ir tikai augstākās kvalitātes salonu mēbeles un salonu aprīkojums un par izdevīgākajām cenām.  



Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Tilpums
Diametrs
Materiāls
Īpašības
Funkcijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Matu tips/stāvoklis
Ādas tips
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.