Parafīna procedūrām


Parafīna procedūras sniedz ādai dziļi mitrinošu, barojošu un sildošu efektu, padarot ādu maigu, atjaunojot tās dabīgo mitruma līdzsvaru. Šādas procedūras visbiežāk izvēlas veikt rokām un kājām, jo āda šajās vietās ir sausāka, vairāk tiek kairināta. Bet parafīna procedūras var veikt arī citām ķermeņa zonām, piemēram, sejai, arī citām vietām gan skaistumkopšanas, gan ārstnieciskos nolūkos.
Lai droši un efektīvi veiktu parafīna procedūras, būtiski izmantot augstas kvalitātes materiālus. Tādus varat iegādāties mūsu Salonline veikalā – gan tiešsaistē, gan klātienē veikalā-noliktavā Rīgā. Salonline ir profesionālas kopjošās un dekoratīvās kosmētikas un salonu aprīkojuma tiešais izplatītājs Baltijas valstīs. Produktu klāstā ir augstas kvalitātes parafīns un kosmētika, ko izmantot ādas apstrādei pirms procedūras.
Salonline piedāvājumā ir vairāk nekā 20 veidu parafīns ar dažādiem aromātiem – alvejas, lavandas, rožu, citronu, persiku, apelsīnu un daudzi citi. Bagātīgais parafīna aromāts sniegs papildu baudījumu parafīna procedūras laikā. Piedāvājumā parafīni no tādiem uzticamiem zīmoliem kā Skinsystem, Sinelco, Salon Line, Bielenda. Pieejama arī profesionāla pirms procedūras kosmētika – losjoni un želejas ādas apstrādei un sagatavošanai parafīna procedūrai.
Mūsu piedāvāto produkciju parafīna procedūrām izvēlas gan jau esošie skaistumkopšanas salonu meistari, gan topošie speciālisti, kuri vēl tikai mācās, kā arī piedāvājam šos kvalitatīvos produktus iegādāties ikvienam interesantam lietošanai mājās.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Pielietojums
Preces veids
Tilpums
Materiāls
Īpašības
Sastāvdaļas
Matu tips/stāvoklis
Ādas tips
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.