Iedegumam


Profesionāli sauļošanās krēmi un solārija krēmi no labākajiem zīmoliem.
Izvēlieties no plašā piedāvājuma sev atbilstošo sauļošanās krēmu lietošanai pirms un pēc sauļošanās saulē, kā arī sauļošanās krēmu solārijiem.
Pastiprinātam iedegumam izvēlities kādu no Salonline piedāvājumā esošo sauļošanās krēmu vai solārija krēmu ar bronzeri vai pastiprinātam iedegumam.
Salonline Jūs atradīsiet visus sauļošanās krēmus un solārija krēmus visiem ādas veidiem no Profesionāliem zīmoliem kā Taboo un Extracare.
Sauļošanās krēmi gan taukainai, gan sausai ādai un solāriju krēmi gan iesauļotai ādai un regulāriem apmeklētājiem, gan tiem, kas solāriju apmeklē retāk vai vēlas to darīt pirmo reizi Salonline Jūs atradīsiet sev nepieciešamo ādas aizsardzībai un perfektam iedegumam.
Tumšai vai jau iesauļotai ādai, pastiprinātam iedegumam solārijā, izvēlieties solārija krēmu ar intensīvu iedarbību, kas piešķir ādai dabīgu iedegumu.  
Ādas aizsardzībai saulē piedāvājam saules aizsargkrēmu, kas  pasargās Jūsu ādu no bojājumiem, UV stariem un priekšlaicīgas ādas novecošanās.
Salonline piedāvā sauļošanās krēmu un solāriju krēmu, kas ne vien aizsargās Jūsu ādu pret bojājumiem - izvēlieties kādu no mūsu profesionālajiem zīmoliem, Taboo vai Extracare, kas reizē veicinās Jūsu vispārējo ādas veselību to īpašās formulas bagātinātas Jūsu ādu ar antioksidantiem, minerāliem, mikroelementiem,  E, B, C, A, F un P vitamīniem un aizsargās ādu pret novecošanos.
Par ādu svarīgi parūpēties arī pēc sauļošanās, tam izvēlieties kādu no Salonline piedāvāto profesionālo zīmolu pēc sauļošanās krēmiem, kas palīdzēs ādai atkopties pēc UV starojuma vai saglabāt iegūtu iedegumu.

Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Tilpums
Materiāls
Īpašības
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Sastāvdaļas
Ādas tips
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.