Sejas kopšanai


Sejas ādas kopšana ir neatņemama daļa no ikdienas skaistuma rutīnas ikvienai sievietei, jo viņas zina, ka sejā ļoti ātri pēdas atstāj laiks, nogurums, dzīvesveids, arī stress. Lai aizkavētu sejas ādas novecošanos un saglabātu to veselīgu, koptu un skaistu, ik dienu ir jādomā, kādi līdzekļi un metodes tiek izmantotas sejas kopšanai.
Pilnvērtīga sejas ādas kopšana ietver gan ikrīta un vakara rutīnu mājās, gan procedūras kosmetologa kabinetā, kur tiek veikta padziļināta un īpaši efektīva ādas kopšana, atjaunošana un attīrīšana.
Profesionālus un efektīvus līdzekļus sejas kopšanai varat iegādāties Salonline veikalā – gan tiešsaistē, gan klātienē veikalā-noliktavā Rīgā. Salonline ir profesionālas kosmētikas, zīmolu produkcijas un salonu aprīkojuma tiešais izplatītājs Baltijas valstīs. Preču klāstā pieejams arī viss nepieciešamais sejas kopšanai – sākot no attīrošās kosmētikas līdz pat līdzekļiem, kas nepieciešami kvalitatīvām sejas procedūrām. Tie ir uzticamu zīmolu sejas kopšanas līdzekļi, kurus savā darbā izvēlas kosmetologi, kā arī var izmantot sejas kopšanai mājas apstākļos.
Salonline preču klāstā pieejami attīrošie līdzekļi, toniki, losjoni, sejas maskas, fluīdi un serumi. Tāpat ir nopērkams sejas krēms, kas piemērots tieši jūsu ādas tipam un stāvoklim. Atradīsiet arī kosmētiku pigmentācijas mazināšanai un balinošo kosmētiku. Protams, preču klāstā ir arī līdzekļi kakla, acu un lūpu ādas kopšanai un arī ādas problēmu novēršanai.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Tilpums
Īpašības
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Sastāvdaļas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Matu tips/stāvoklis
Ādas tips
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.