Manikīram un Pedikīram


Manikīra un pedikīra speciālisti ir neaizstājami ikvienā skaistumkopšanas salonā, jo sakopti nagi un rokas ir cilvēka labākā vizītkarte, tāpēc pie šiem meistariem klientu plūsma vienmēr ir intensīva. Kā arī klienti vēlas saņemt augstas kvalitātes manikīra un pedikīra pakalpojumus, kas veikti ar modernākajām darba metodēm un drošiem instrumentiem. Manikīra un pedikīra speciālista darba vietas iekārtošanai nepieciešamas gan specializētas mēbeles, gan aprīkojums, gan kvalitatīvi instrumenti.
Visu, kas nepieciešams manikīram un pedikīram salonā, varat atrast un iegādāties Salonline veikalā – gan tiešsaistē, gan klātienē mūsu veikalā-noliktavā Rīgā. Salonline ir profesionālas kosmētikas, zīmolu produkcijas un salonu aprīkojuma tiešais izplatītājs Baltijas valstīs. Preču klāstā pieejams arī viss nepieciešamais salonu aprīkojums manikīram un pedikīram.
Salonline preču klāstā atradīsiet manikīram un pedikīram nepieciešamos galdus un krēslus, arī meistara krēsliņus. Tāpat varat iegādāties profesionālus aparātus manikīra un pedikīra veikšanai, galda lampas un UV lampas perfektai redzamībai un nagu lakas žāvēšanai. Protams, neaizstājami meistaru darbā ir sterilizatori, lai vienmēr tiktu ievēroti augstākie higiēnas standarti.
Visas mūsu piedāvātās preces atbilst augstākajiem kvalitātes standartiem, jo Salonline sadarbojas ar uzticamiem un atpazīstamiem ražotājiem. Salonline piedāvātais salonu aprīkojums manikīram un pedikīram kalpos ilgi un uzticami, kā arī būs viegli kopjams.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Funkcijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.