Sejai


Skaista grima izveidošanā ir vairāki etapi. Viens no tiem ir sejas ādas sagatavošana grimam, kā arī ādas tipam un tonim piemērotu koriģējošo un tonējošo līdzekļu uzklāšana. Profesionāla vizāžista un make-up speciālista rīcībā ir daudz kosmētikas līdzekļu, kas paredzēti tieši sejai, lai panāktu, ka tā izskatās nevainojami. Protams, ir labi, ja šāda profesionāla kosmētika ir arī katras sievietes somiņā, lai viņa varētu pati jebkurā brīdī izveidot gaumīgu un situācijai atbilstošu grimu, kas ļauj justies skaistai un par sevi pārliecinātai.
Profesionāla kosmētika sejai, ko savā darbā izvēlas vadošie skaistumkopšanas salonu speciālisti, plašā klāstā iegādājama mūsu Salonline veikalā – gan tiešsaistē, gan klātienē veikalā-noliktavā Rīgā. Salonline ir profesionālas kosmētikas, zīmolu produkcijas un salonu aprīkojuma tiešais izplatītājs Baltijas valstīs. Preču klāstā pieejama profesionāla un augstas kvalitātes kosmētika sejai – no bāzes un konsīlera līdz tonālajam krēmam un vaigu sārtumam.
Salonline sejas kosmētikas klāstā pieejamas dažādu toņu grima bāzes, kas izlīdzinās un izgaismos sejas ādu, padarot grimu daudz noturīgāku. Korektori un konsīleri lieliski noslēps ādas nepilnības. Tonālie krēmi, kas izlīdzinās un veidos perfektu sejas ādu, pieejami visdažādākajos toņos – no dabīgi bēšiem līdz zeltainiem un tumšiem. Bet pūderis un vaigu sārtums būs kā pēdējais akcents perfektam grimam. Protams, varat iegādāties arī līdzekļus sejas kosmētikas noņemšanai.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Tilpums
Īpašības
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Sastāvdaļas
Ādas tips
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.