Matu veidošanai


Matu veidošana ir katras mūsdienīgas sievietes neatņemama ikdienas sastāvdaļa. Atkarībā no tā, kāds ir matu garums un griezums, tiek izmantoti atbilstoši matu veidošanas līdzekļi. Tomēr, lai iegūtu noturīgu un skaistu matu sakārtojumu, kas nepieviļ visas dienas garumā, ir būtiski izvēlēties kvalitatīvus līdzekļus matu veidošanai.
Salonline ir Baltijā lielākais profesionālas matu kosmētikas izplatītājs. Mēs sadarbojamies ar pasaulē atpazīstamiem un labu reputāciju iemantojušiem zīmoliem, ko savam darbam izvēlas frizieri un nozares profesionāļi.
Salonline piedāvājumā ir matu veidošanas līdzekļi plašā izvēlē – dažādiem fiksācijas stiprumiem, apjoma iegūšanai, ieveidošanai, arī aizsardzībai pret karstumu. Ar šiem līdzekļiem varēs iegūt gan vijīgas un noturīgas lokas, gan izveidot stingri nofiksētu frizūru, kā arī ieveidot īsāku matu griezumu vai padarīt matus perfekti gludus.
Salonline piedāvāto matu veidošanas līdzekļu klāstā atradīsiet matu putas, kas dos frizūrai gan apjomu, gan vieglāku vai stingrāku fiksāciju. Protams, neaizstājamas ir matu lakas, lai piešķirtu matiem īpaši noturīgu fiksāciju jebkuros laika apstākļos visas dienas garumā.
Salonline preču klāstā ir arī matu želejas, pastas, vaski un krēmi, spreji un fluīdi. Tie paredzēti ne tikai matu veidošanai, bet arī kopšanai, jo to sastāvā apvienots dabas un zinātnes spēks, iekļautas formulas, kas matus aizsargā, baro, kopj un stiprina.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Tilpums
Materiāls
Īpašības
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Sastāvdaļas
Matu tips/stāvoklis
Ādas tips
Pēc fiksācijas līmeņa
Garums
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.