Kosmētika masāžai


Laba masāža sniedz ļoti daudz – gan fiziski, gan garīgi. Ne velti masāža ir terapija, kas cilvēcei pazīstama jau sen. Patiesībā, tā ir tik dabiska un intuitīva, ka ir eksistējusi vienmēr. Pieskārieni dziedē gan miesu, gan garu. Masāžai ir ļoti daudz un dažādu veidu. Mūsdienās ikviens var doties uz salonu un pie profesionāļa saņemt kvalitatīvu masāžu visam ķermenim vai kādai atsevišķai zonai, kurai nepieciešama relaksācija.
Lai masāža būtu patīkama un sniegtu vēlamo efektu, ir jāizmanto piemērota kosmētika masāžai. Tādu varat iegādāties mūsu Salonline veikalā – gan tiešsaistē, gan klātienē veikalā-noliktavā Rīgā. Salonline ir profesionālas kopjošās un dekoratīvās kosmētikas un salonu aprīkojuma tiešais izplatītājs Baltijas valstīs. Produktu klāstā ir arī augstas kvalitātes kosmētika masāžai, ko savā darbā izvēlas labāko skaistumkopšanas salonu masāžas speciālisti.
Salonline veikalā klātienē un tiešsaistē plašā klāstā pieejama masāžas kosmētika gan sejai, gan ķermenim. Produktu klāstā atradīsiet masāžas krēmus, ko var izvēlēties atbilstoši masāžas specifikai un klienta vēlmēm – neitrāli, karsējoši, ar pret celulīta vai atvēsinošu efektu, ar pretnovecošanās iedarbību, krēms ar kaviāru sejas masāžai u.c. Pārdošanā ir arī augstas kvalitātes masāžas eļļas, kas bagātinātas ar vitamīniem un dažādiem dabiskiem aromātiem. Pieejama arī masāžas eļļa bērniem, kas ir īpaši mīkstinoša un nodrošina ādas aizsardzību.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Tilpums
Īpašības
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Sastāvdaļas
Ādas tips
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.