Lūpām


Lūpas ir sievišķības un jutekliskuma simbols. To izcelšana ar dažādiem lūpu krāsu toņiem ļauj veidot valdzinošu tēlu ikvienai sievietei. Kvalitatīva, apģērbam un notikumam pieskaņota lūpu krāsa būs kā pēdējais akcents, lai radītu pārliecinošu koptēlu jebkurā dzīves situācijā.
Lūpu dekoratīvajai kosmētikai ļoti svarīgi būt tādai, kas ne tikai labi klājas un ir noturīga, bet ir arī ar kopjošu sastāvu, mitrinot un barojot lūpu ādu. Šādu profesionāļu izstrādātu un skaistuma ekspertu iecienītu dekoratīvo kosmētiku lūpām jūs varat iegādāties mūsu Salonline veikalā – gan tiešsaistē, gan klātienē veikalā-noliktavā Rīgā. Salonline ir profesionālas kopjošās un dekoratīvās kosmētikas un salonu aprīkojuma tiešais izplatītājs Baltijas valstīs. Preču klāstā pieejama augstas kvalitātes dekoratīvā kosmētika lūpām – no lūpu balzāmiem līdz dažādu toņu lūpu krāsām.
Salonline piedāvā iegādāties kopjošus lūpu balzāmus, kas mitrinās un atjaunos lūpu ādu, padarīs to vienmērīgi gludu. Pieejami arī tonējošie lūpu balzāmi, kas būs laba izvēle ikdienā un tad, kad nav vēlēšanās izmantot košu lūpu krāsu. Lūpu balzāmi izgatavoti no dabīgām un kvalitatīvām sastāvdaļām.
Ļoti plašā toņu klāstā pieejamas lūpu krāsas – gan klasiskos, gan drosmīgākos toņos. Produktu klāstā ir arī šķidrā lūpu krāsa ar ērti lietojamu aplikatoru. Lūpu krāsas ar izcilu tekstūru, perfektu klājumu un noturību. Protams, pieejami arī lūpu spīdumi, kurus var lietot gan kopā ar lūpu krāsu, gan atsevišķi.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Preces veids
Tilpums
Īpašības
Sastāvdaļas
Ādas tips
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.