Vizāžistiem


Vizāžists, vai make up meistars ir īsts skaistuma burvis, kurš māk ieraudzīt un izcelt katrā klientā viņa unikālās iezīmes. Vizāžists veido grimu, kas piemērots katrai dzīves situācijai – ikdienai, vakaram vai dienas pasākumiem, tādām īpašām dienām kā kāzas. Vizāžists pārzina jaunākās grima nozares tendences, izmanto profesionālu kosmētiku un instrumentus, lai sasniegtu vislabāko rezultātu.
Skaistumkopšanas salons nav iedomājams bez vizāžista pakalpojumiem. Lai iekārtotu vizāžistiem piemērotu darba vietu, jānodrošina specializēts profesionālais aprīkojums. Visu, kas nepieciešams vizāžista pakalpojumu sniegšanai, varat atrast un iegādāties Salonline veikalā – gan tiešsaistē, gan klātienē mūsu veikalā-noliktavā Rīgā. Salonline ir profesionālas kosmētikas, zīmolu produkcijas un salonu aprīkojuma tiešais izplatītājs Baltijas valstīs. Preču klāstā pieejams arī viss nepieciešamais salonu aprīkojums vizāžistiem.
Salonline preču klāstā pieejami profesionāli un funkcionāli grima krēsli – izturīgi, no alumīnija, salokāmi, viegli pārnēsājami un transportējami. Tas būs neaizstājams aprīkojums, lai vizāžists savu darbu kvalitatīvi varētu veikt ne tikai salona telpās, bet arī jebkurā citā vietā.
Protams, piedāvājam arī profesionālus make-up mākslinieku koferus. Koferim komplektācijā ir apgaismojums un spogulis. Tāpat koferis ir aprīkots ar ritentiņiem un 4 regulējamām kājām, lai nodrošinātu vizāžistam maksimālu komfortu un ergonomiku darba procesa laikā. Salonu aprīkojums vizāžistam kalpos ilgi un uzticami, kā arī būs viegli kopjams.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Diametrs
Funkcijas
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.