Depilācija | Parafīns


Depilācija ir saudzīga pieeja liekā apmatojuma likvidēšanai. Depilācijas atšķiras ar to, ka matiņš tiek atbrīvots tikai no virsādas daļas un tā sakne paliek neskarta. Depilācijas krēmi un losjoni, bez sāpēm, tiek vaļā no liekā apmatojuma 10-15 minūšu laikā.
Sievietēm depilācija aktuālāka ķermeņa zonās, kur āda ir jutīgāka. Šeit lieliski noderēs depilācijas krēms sejai un depilācijas krēms bikini zonai un depilācijas vasks citām ķermeņa zonām.
Stiprā dzimuma pārstāvju bārdas likvidēšanai noderīgi ir vīriešu skuvekļi un skūšanās piederumi, taču mūsdienās vīriešiem ir aktuāla arī liekā apmatojuma likvidācija citās ķermeņa zonās. Salonline Piedāvājumā ir atrodami arī depilācijas krēmi vīriešiem un vaksācijas komplekti.
Vaksācija ir sāpīgāks process liekā apmatojuma likvidēšanai, taču ar daudz ilgstošāku efektu, jo tiek likvidēta arī matiņa sakne. Salonline piedāvājumā var atrast Vaksācijas procesam nepieciešamos produktus un piederumus: vaksācijas vasku un vaska sildītājus.
Mūsdienās ir izplatīta arī orentālās vaksācija ar cukura vasku vai pastu. Atšķirība ar parasto vaksāciju ir tāda, ka cukura pasta pielīp tikai pie matiņiem, līdz ar to tā ir nesāpīga. Cukura vaksācija ir dabīga, jo cukura pastas sastāvā ir tikai cukurs un ūdens.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Tilpums
Materiāls
Īpašības
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Funkcijas
Sastāvdaļas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Matu tips/stāvoklis
Ādas tips
Garums
Tips / Forma
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.