Elektroierīces matiem


Matu ieveidošana gan ikdienā, gan svētkos, kad vēlamies saposties vairāk, nav iedomājama, ja neizmanto dažādas matu veidošanas ierīces – sākot no klasiskā fēna līdz lokšķērēm un matu gofrētājam. Dažādi matu ieveidotāji ir neaizstājami gan mājās, gan ikvienā frizieru salonā, kur klienti dodas, lai ļautos profesionāļu meistarīgajām rokām.
Mēs zinām, ka matu veidošanas ierīces kaut kādā mērā ietekmē matu struktūru, var to arī bojāt, tomēr tas nenozīmē, ka jāatsakās no tiem ieguvumiem, ko sniedz matu ieveidotāji. Risinājums ir izvēlēties piemērotu kopjošo un aizsargājošu matu kosmētiku un izmantot tikai kvalitatīvas matu veidošanas ierīces.
Salonline ir Baltijā lielākais profesionālas matu kosmētikas, ierīču un aksesuāru izplatītājs. Mēs sadarbojamies ar pasaulē atpazīstamiem un labu reputāciju iemantojušiem zīmoliem, ko savam darbam izvēlas frizieri un nozares profesionāļi.
Mūsu veikala plauktos plašā klāstā atradīsiet ierīces matu ieveidošanai. Varat izveidot vijīgas lokas ar lokšķērēm, smalkus un spurainus matus savaldīt ar matu taisnotāju vai izmantot gofrētāju, lai izveidot apjomīgāku frizūru un paceltu matus pie saknēm. Bet fēns, kas ir universāla ierīce savā pielietojumā, noderēs ik dienu, kad jāparūpējas par skaistu matu sakārtojumu. Jūsu ērtībai pieejamas arī ierīces mini izmēros, kas būs parocīgas pārnēsāšanai.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Tilpums
Jauda
Diametrs
Materiāls
Īpašības
Funkcijas
Garums
Tips / Forma
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.