Masāžai


Masāža labvēlīgi ietekmē cilvēka organismu un labsajūtu kā arī ir noderīga jebkurā vecumā. Salonline masāžas produktu piedāvājumā ir eļļas ķermenim, sejai, rokām un pēdām.
Masāžas produktu klāstā ir produkti ar dažādu izejvielu sastāvu. Piedāvājumā ir masāžas produkti ar sezama, mandeļu, olīveļļu, vīnogu kauliņu eļļu un kumelīšu ekstraktu.
Klasikās masāžas eļļas nodrošinās pilnvērtīgu relaksāciju. Atkarībā no masāžas produktu sastāva var ietekmēt un pielāgot nepieciešamo efektu masāžai. Krēmi, losjoni un eļļas ķermenim ir ar un bez aromāta, tonizējošu vai nomierinošu, sildošu vai atvēsinošu efektu. Piedāvājumā ir arī masāžas krēmi ar papildus ietekmi pret novecošanu un celulītu. Rozā sāls lieliski noderēs hidromasāžām, balneoterapijai, kā arī var izmantot sēdvannas vai ķermeņa peldēs.
Masāžas nebūtu iedomājamas bez papildinošiem masāžas piederumiem un masāžas ierīcēm. Salonline katalogā var atrast ari produktus patīkamas atmosfēras  radīšanai produkti no aromaterapijas sadaļa: aromātiskās sveces ar plašu aromātu sortimentu, kā arī masāžas inventārs: masāžas galdi un krēsli, masāžas birstītes un akmeņi karstajām masāžām.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Tilpums
Materiāls
Īpašības
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Funkcijas
Sastāvdaļas
Ādas tips
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.