Šampūni


Šampūns ir matu un galvas ādas kopšanas pamatu pamats un ikdienas minimums. Pareiza šampūna izvēle ir ļoti būtiska, lai sniegtu matiem individuāli pielāgotu kopšanu.
Salonline, kas ir profesionālas matu kosmētikas un zīmolu produkcijas tiešais izplatītājs Baltijas valstīs, piedāvā iegādāties augstas kvalitātes produktus, kas palīdzēs ne tikai nodrošināt ikdienas matu kopšanu, bet arī efektīvi cīnīties ar dažādām bieži sastopamām matu un galvas ādas veselības problēmām.
Salonline produktu klāstā ir pieejami šampūni matu augšanai, matu izkrišanai, pret blaugznām un dažādi citi. Produktu klāstā ir tikai profesionāla matu kosmētika, kuras sastāvs ir pārbaudīts un efektīvs cīņā ar galvas ādas un matu problēmām. Sev piemērotu un efektīvu līdzekli atradīs arī tie, kuri cieš no galvas ādas psoriāzes un seboreiskā dermatīta. Šampūns piemērots lietošanai arī bērniem.
Salonline piedāvājumā ir visplašākais klāsts ar šampūniem no tādiem zīmoliem kā Emmebi, Hantesis, J.Maki, Macadamia, Mediceuticals, Nook.
Mēs esam eksperti skaistumkopšanas nozarē, tāpēc esam atlasījuši tikai pašu labāko, ko piedāvāt saviem klientiem — gan profesionāļiem salonos, gan lietošanai mājās. Visos produktos apvienots pats labākais, ko piedāvā daba, zinātne un skaistumkopšana, radot patiešām vērtīgus produktus, kas spēj apmierināt ikviena klienta prasības pēc efektīvas un tajā pašā laikā saudzējošas un kopjošas iedarbības uz matiem un galvas ādu.
Salonline klāstā ir tikai profesionāla matu kosmētika dažādiem, kas paredzēta dažādiem matu tipiem un problemātikai. Visi produkti tiek piegādāti no pašu noliktavas, garantējot ātru pasūtījuma izpildi jau 1-2 dienu laikā.
Mums uzticas jau vairāk nekā 20 000 profesionāļu!

Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Tilpums
Īpašības
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Sastāvdaļas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Matu tips/stāvoklis
Ādas tips
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.