Frizieriem


Frizieriem tāpat kā jebkuras citas profesijas pārstāvjiem ir nepieciešams atbilstoši sava amata specifikai iekārtot darba vidi, lai varētu sniegt profesionālus pakalpojumus, kā arī klienti un pats meistars justos ērti. Friziera darba vietas iekārtošanai nepieciešami daudzi un dažādi komponenti. Tās ir gan specializētās mēbeles, gan aprīkojums, gan dažādi instrumenti.
Visu, kas frizieriem nepieciešams darbā, varat atrast un iegādāties Salonline veikalā – gan tiešsaistē, gan klātienē mūsu veikalā-noliktavā Rīgā. Salonline ir profesionālas matu kosmētikas, zīmolu produkcijas un salonu aprīkojuma tiešais izplatītājs Baltijas valstīs. Preču klāstā pieejams arī viss nepieciešamais salonu aprīkojums frizieriem.
Savas darba vietas iekārtošanai frizieriem piedāvājam augstas kvalitātes frizieru krēslus, kāju paliktņus, izlietnes, frizieru ratiņus, kur ērti novietot instrumentus. Tāpat varat iegādāties matu žāvētājus un klimazonus, sterilizatorus un matu savācējus. Lai salonā būtu pilnvērtīgas ērtības, preču klāstā ir arī bērnu krēsliņi un uzgaidāmie dīvāni. Mūsu veikalā atradīsiet visu nepieciešamo, lai iekārtotu funkcionālu, ergonomisku un skaistu darba vietu frizieriem.
Visas preces atbilst augstākajiem kvalitātes standartiem, jo Salonline sadarbojas ar uzticamiem un atpazīstamiem ražotājiem. Salonline piedāvātais salonu aprīkojums frizieriem kalpos ilgi un uzticami, kā arī būs viegli kopjams, kas frizieru darbā un steidzīgajā ikdienā ir ļoti būtiski.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Materiāls
Funkcijas
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.