Acīm


Grima izvēle un tā daudzums ikdienā un svētkos ir gaumes jautājums, tomēr acu kontūru veidošana, skropstu un uzacu izcelšana ir tas minimums, ko izvēlas vairums sieviešu. Izceltas acu līnijas, plakstiņi, uzacis un skropstas acumirklī spēj pārvērst seju, padarot to izteiksmīgu un valdzinošu. Ar individuāli piemeklētu acu dekoratīvo kosmētiku var izveidot gaumīgu un noturīgu grimu acu zonā gan ikdienas vajadzībām, gan īpašiem brīžiem, kad ir vēlme vairāk akcentēt savu vizuālo tēlu.
Profesionāla dekoratīvā kosmētika acīm, ko izmanto vadošie skaistumkopšanas salonu speciālisti, plašā klāstā nopērkama mūsu Salonline veikalā – gan tiešsaistē, gan klātienē veikalā-noliktavā Rīgā. Salonline ir profesionālas kopjošās un dekoratīvās kosmētikas un salonu aprīkojuma tiešais izplatītājs Baltijas valstīs. Preču klāstā pieejama profesionāla un augstas kvalitātes kosmētika acīm – no kvalitatīvām skropstu tušām līdz bāzēm un acu ēnām plakstiņu grima izveidošanai.
Salonline piedāvātās acu dekoratīvās kosmētikas klāstā ir kvalitatīvas tušas skropstām, kuras veidos vienmērīgu un noturīgu klājumu, piešķirs skropstām apjomu, garumu un izteiksmīgumu. Pieejamas ne tikai melnas, bet arī brūnas un zilas tušas. Acu zīmuļi un laineri ar ilgstošu noturību ļaus veidot perfektas, aktuālajām grima tendencēm atbilstošas acu kontūras. Bet plašajā acu ēnu klāstā atrodami toņi katrai gaumei un sejas tipam. Piedāvājumā arī tonējoša tuša uzacīm – biezām, koptām un izteiksmīgām.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Tilpums
Diametrs
Materiāls
Īpašības
Sastāvdaļas
Ādas tips
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.