Skropstu un uzacu krāsošanai


Koptas, sejas formai un koptēlam pieskaņotas uzacis un skropstas ir vieni no galvenajiem pārliecinoša izskata stūrakmeņiem. Veidojot pareizu uzacu un skropstu līniju, iespējams piešķirt sejai harmonisku izteiksmi, izcelt dabas dotās sejas līnijas. Tomēr vairumam sieviešu dabiskās skropstas un uzacis ir diezgan gaišas, tāpēc tās vēlams ietonēt vai krāsot, lai panāktu izteiktākas līnijas un izceltu acu zonu.
Uzacu un skropstu matiņi ir trausli, kā arī āda acu zona ir ļoti jutīga, tāpēc skropstu un uzacu krāsošanai nepieciešams izvēlēties profesionālus un arī saudzīgus līdzekļus. Tos varat iegādāties Salonline veikalā – gan tiešsaistē, gan klātienē veikalā-noliktavā Rīgā. Salonline ir profesionālas kosmētikas, zīmolu produkcijas un salonu aprīkojuma tiešais izplatītājs Baltijas valstīs. Preču klāstā pieejams arī viss nepieciešamais skropstu un uzacu krāsošanai. Tā ir uzticamu zīmolu produkcija, ko savā darbā izvēlas salonu speciālisti, kā arī var izmantot skropstu un uzacu krāsošanai mājas apstākļos.
Salonline veikalā tiešsaistē un klātienē varat iegādāties augstas kvalitātes skropstu un uzacu krāsas visdažādākajos toņos – brūnos, melnos, grafīta, zilos. Tāpat preču klāstā atradīsiet visu nepieciešamo drošam un saudzīgam krāsošanas procesam – līdzekļus attīrīšanai pirms krāsošanas, krāsas traipu noņemšanai no ādas. Pieejami arī krāsu attīstītāji. Varat iegādāties arī jau gatavus komplektus skropstu un uzacu krāsošanai, kur iekļauti nepieciešamie instrumenti.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Matu krāsas
Tilpums
Īpašības
Matu tips/stāvoklis
Ādas tips
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.