Instrumenti


Kvalitatīvi instrumenti manikīram un pedikīram ir noderīgi gan mājās, gan neaizstājami ikvienā skaistumkopšanas salonā. No instrumentu kvalitātes lielā mērā arī atkarīgs, kāds būs nagu un pēdu aprūpes rezultāts. Profesionālus instrumentus noteikti ir vērts iegādāties ne tikai salonu meistariem, bet arī izmantošanai mājās, jo tie kalpos ilgi un vienmēr būs pārliecība par to, ka instrumenti saudzīgi un tajā pašā laikā efektīvi veiks savu darbu.
Šādus instrumentus manikīram un pedikīram varat iegādāties mūsu Salonline veikalā – gan tiešsaistē, gan klātienē veikalā-noliktavā Rīgā. Salonline ir profesionālas kopjošās un dekoratīvās kosmētikas un salonu aprīkojuma tiešais izplatītājs Baltijas valstīs. Pie mums kvalitatīvus instrumentus var iegādāties ne tikai profesionāli sava aroda meistari, bet ikviens, kurš vēlas veikt kvalitatīvu nagu un pēdu aprūpi mājās.
Salonline preču klāstā pieejami pedikīra un podologu instrumenti un pēdu rīves, ar kurām veikt pēdu ādas apstrādi un atmirušās ādas noņemšanu. Pieejami arī putekļu nosūcēji manikīra galdam, vienmēr tīrai un higiēniskai darba videi.
Protams, manikīra un pedikīra instrumentu klāsts nav iedomājams bez dažādām vīlēm. Salonline piedāvājumā ir augstākās kvalitātes bloki un vīlītes ļoti plašā klāstā – taisnas, liektās, pusmēness un konusveida. Tās būs neaizstājamas gan manikīra un pedikīra meistariem, gan ļaus profesionāli apstrādāt nagus arī mājas apstākļos.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Tilpums
Diametrs
Materiāls
Īpašības
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Funkcijas
Garums
Tips / Forma
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.