Matu kopšanai


Matu kopšana ir ļoti individuāls process, ko ietekmē daudzi faktori – matu tips, struktūra, garums, krāsa. Tāpat ik dienu matus ietekmē dažādi apstākļi – vide, saule, matu veidošanas ierīces, dzīvesveids. Matu kopšanai visiem neder viena formula un risinājumi, tie ir jāpiemeklē individuāli, izvēloties tos kopšanas līdzekļus, kas sniedz vēlamo efektu un palīdz matiem izskatīties lieliski.
Salonline ir profesionālas matu kosmētikas un zīmolu produkcijas tiešais izplatītājs Baltijas valstīs. Salonline profesionālie matu kopšanas līdzekļi nodrošinās matu kopšanu ikdienā un arī spēs cīnīties ar dažādām matu un galvas ādas veselības problēmām.
Salonline piedāvājumā ir plašs klāsts ar šampūniem, kondicionieriem, krēmiem, maskām, eļļām un serumiem, kas sniegs matiem dziļu un efektīvu kopšanu. Produktu klāstā ir arī vitamīni, botokss un keratīns matiem, kas palīdzēs iegūt veselīgus, gludus un mirdzošus matus. Pieejami matu kopšanas līdzekļi ne tikai sievietēm, bet arī vīriešiem un bērniem.
Piedāvājumā ir tikai augstas kvalitātes matu kopšanas līdzekļi, kas piemēroti lietošanai ne tikai salonos. Tagad tie pieejami ikvienam – lietošanai mājās. Salonline piedāvātie matu kopšanas līdzekļi internetā nopērkami patiešām izdevīgi – par lieliskām cenām, dažādos tilpumos, pasūtāmi ātri un ērti jebkurā laikā. Pasūtījumu izpildi nodrošinām jau 1-2 dienu laikā.

Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Matu krāsas tonis
Tilpums
Diametrs
Īpašības
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Funkcijas
Sastāvdaļas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Matu tips/stāvoklis
Ādas tips
Pēc fiksācijas līmeņa
Tips / Forma
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.