Sejai | Ķermenim


Profesionāli līdzekļi sejas un ķermeņa ādas kopšanai no nozares ekspertu zīmoliem, kā Bielenda, Extracare, SkinSystem, Iroha, Marilou Bio, Grace Cole, Jacklon, Charlotte family, u.c.
Salonline klāstā atradīsiet līdzekļus ādas, lutināšanai un tīrīšanai līdzekļus visiem ādas tipiem, kā arī sejas kopšanas,  ķermeņa kopšanas līdzekļus vīriešiem, tā skaitā skūšanās līdzekļus un pēc skūšanās līdzekļus un dezodorantus.
Salonline plašajā sortimentā ir sejas maskas, attīrošā kosmētika, micelārais ūdens, sejas krēmi, toniks, sejas skrubis un ķermeņa skrubis, ziepes, ķermeņa krēmu, dezodoranti, pīlings, viss nepieciešamais sejas un ķermeņa kopšanai, ko atradīsiet šajā sadaļā.
Atrodiet sev piemērotāko sejas kopšanas līdzekli katram ādas tipam un visiem pielietojumiem. Atjaunojiet savu ādu, to attīrot ar micelāro ūdeni un attīrošo sejas masku, protams, atcerieties par sejas krēmu vai serumu sejai pēc sejas ādas attīrīšanas.
Vai pumpas neliek mierā? Attīriet seju ar micelāro ūdeni vai attīrošām putām un izvēlieties sejas masku pret pumpām, problemātiskam ādas tipam. Atcerieties par regulāru sejas kopšanu un aizsardzību, īpaši pilsētas apstākļos un saspringtā dienas ritmā, izvēlieties atbilstošo sejas krēmu vai serumu savai ādai un nakts krēmu pirms došanās gulēt.
Iegūstiet svaiguma sajūtu un koptu ķermeņa ādu ar mūsu piedāvājumā esošajām ziepēm, ķermeņa skrubi un dušas želeju, pēc tam pabarojiet ādu ar ķermeņa krēmu. Ikdienas svaigumam izvēlieties nozares ekspertu izstrādātu ķermeņa spreju vai dezodorantu.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Tilpums
Materiāls
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Īpašības
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Funkcijas
Sastāvdaļas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Matu tips/stāvoklis
Ādas tips
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.