Sauļošanās kosmētika saulē


Vasarā ir tik patīkami ļauties saules stariem pludmalē vai piemājas dārzā, jo tas ir dabisks veids, kā iegūt skaistu iedegumu. Tomēr saule mūs ne tikai silda, bet arī izdala UVA un UVB starus, kas ādai nebūt nav tik nekaitīgi. Tāpēc, dodoties sauļoties, vienmēr jāatceras par kvalitatīvu sauļošanās kosmētiku, kas piemērota izmantošanai tieši saulē. Sauļošanās kosmētiku vislabāk izvēlēties atbilstoši savam ādas tipam un tonim. Īpaša piesardzība jāievēro tiem, kuru āda ir jutīga un klāta ar dzimumzīmēm. Šiem cilvēkiem jāsauļojas ļoti uzmanīgi, jāizmanto augstas kvalitātes kopjošā un aizsargājošā kosmētika.
Kvalitatīva un profesionāla sauļošanās kosmētika saulei plašā izvēlē pieejama Salonline veikalā – gan tiešsaistē, gan klātienē veikalā-noliktavā Rīgā. Salonline ir profesionālas kopjošās un dekoratīvās kosmētikas un salonu aprīkojuma tiešais izplatītājs Baltijas valstīs. Piedāvājam arī augstas kvalitātes sauļošanās kosmētiku saulei no tādiem zīmoliem kā Bielenda, Keune, Extracare un Taboo.
Produktu klāstā pieejama sauļošanās kosmētika saulē, kas sniegs ādai gan mitrināšanu un kopšanu, gan aizsardzību no UV stariem. Līdzekļi pieejami ar dažādiem SPF faktoriem, arī krēmi, kas paredzēti sejai, arī īpaši jutīgai un sausai ādai. Piedāvājam arī sauļošanās eļļas iedeguma pastiprināšanai, kā arī kopjošus un mitrinošus līdzekļus, ko izmantot pēc sauļošanās, lai saglabātu iedeguma efektu, nomierinātu un atjaunotu saulē sakairināto ādu.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Tilpums
Īpašības
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Sastāvdaļas
Ādas tips
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.