Dezinfekcijai | Tīrībai


Tīrīšana ir pirmais solis, lai novērstu infekciju risku, otrais – dezinfekcija. Ievērot higiēnas prasības palīdzēs dezinfekcijas līdzekļi un tīrīšanas inventārs no zīmoliem: Salon Line; Barbicide; Jessica; Look.
Saloniem piedāvājumā arī dezinfekcijas līdzekļi grīdu tīrīšanai; mērtrauki; vienreizlietojamie cimdi; salvetes un dvieļi; slotas grīdai, gaisa atsvaidzinātāji un salonu virsmu dezinfekcijas līdzekļi.
Specializētie dezinfekcijas līdzekļi skaistumkopšanas salonu virsmu tīrīšanai paredzēti virsmu attīrīšanai piemēram no matu lakas. Ar to palīdzību var ātri notīrīt salona darba vietas, krēslus un ratiņus. Specializētie salonu dezinfekcijas līdzekļi ir lieliski piemēroti stikla un spoguļu virsmu, kā arī izlietņu tīrīšanai. Tie ir droši visām ierīcēm, ieskaitot arī matu taisnotājus.
Dezinfekcijas līdzekļi nogalina 99,99% baktēriju, samazinot infekcijas slimību risku. Salonline piedāvājumā, lai nodrošinātu sterilu inventāru no baktērijām palīdzēs dezinfekcijas līdzekļi instrumentiem un trauki instrumentu dezinfekcijai; UV sterilizatori un karstā gaisa sterilizatori; kvarca sterilizatori, kas paredzēti metāla instrumentu sterilizēšanai; ultraskaņas tīrītāji ar plašu pielietojumu- var tīrīt pat dažādus sadzīves priekšmetus, piemēram, rotaslietas, brilles, CD, DVD, bērnu piederumus u.c.
Nagu; roku un kāju kopšanai noderēs īpaši paredzēti dezinfekcijas līdzekļi un antiseptiski losjoni, putu veida dezinfekcijas līdzekļi roku, kāju nagu dezinfekcijai piemēroti lietošanai kosmetologiem, manikīra, pedikīra meistariem un frizieriem. Šie dezinfekcijas līdzekļi nodrošina antiseptisku un pretsēnīšu iedarbību, satur maigas iedarbības antibakteriālas vielas, kam pievienotas ādu aizsargājošas sastāvdaļas. Šīs vielas ne tikai regulē ādas mitruma līmeni, bet ari ādas elastību. pH līmeni saturošie produkti stabilizē ādas skābo aizsargslāni.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Tilpums
Izmērs
Materiāls
Īpašības
Funkcijas
Sastāvdaļas
Ādas tips
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.