Aksesuāri matiem


Dažādi aksesuāri matiem ir veids, kā padarīt vizuālo tēlu vēl izsmalcinātāku un skaistāku. Tāpat matu aksesuāri ir neaizstājami, lai nostiprinātu un nofiksētu matus, piemēram, veidojot konkrētas frizūras un matu sakārtojumus. Matu rotas un aksesuāri ir neaizstājami ne tikai frizieru salonos, bet arī ikvienas sievietes mājā. Tie noder gan ikdienā, gan lai sapostos svētku brīžiem.
Salonline ir Baltijā lielākais profesionālas matu kosmētikas un aksesuāru izplatītājs. Mēs sadarbojamies ar pasaulē atpazīstamiem un labu reputāciju iemantojušiem zīmoliem, ko savam darbam izvēlas frizieri un nozares profesionāļi. Esam parūpējušies, lai mūsu klientiem būtu pieejams plašs kvalitatīvu matu aksesuāru klāsts.
Salonline preču klāstā pieejamas dažāda veida matu sprādzes, matadatas, matu stīpiņas un matu rotas ziedi. Tas viss noderēs ne tikai pieaugušajām sievietēm, bet arī mazajām dāmām, skaistu frizūru izveidošanai. Salonline preču klāstā ir arī manekenu galvas ar dabīgajiem matiem, kas neaizstājamas frizieru apmācībai un darba prasmju uzlabošanai.
Labas kvalitātes aksesuāri matiem būs lieliska investīcija, jo tie kalpos ilgi, nebūs bažu, ka to kvalitāte pievils īpaši svarīgā brīdī. Kvalitatīvas rotas un aksesuāri īpaši svarīgi bieziem un gariem matiem, jo to savaldīšana un frizūru veidošana ir sarežģītāka. Izturīgas un kvalitatīvas matu sprādzes un matadatas būs absolūta nepieciešamība.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Matu krāsas
Tilpums
Izmērs
Diametrs
Materiāls
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Īpašības
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Funkcijas
Sastāvdaļas
Matu tips/stāvoklis
Matu garums
Garums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Tips / Forma
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.