Skropstām | Uzacīm


Profesionāla skropstu un uzacu kosmētika no vadojumiem zīmoliem skaistumkopšanā, kas tiek plaši izmantota salonos puspasaulē.
Iegūsti salona rezultātu ar Salonline plašajā piedāvājumā esošo visu nepieciešamo skropstu un uzacu kosmētiku – uzacu krāsas, mākslīgās skropstas, skropstu ilgviļņi un visiem nepieciešamajiem aksesuāriem.
Iegūsti ilgi noturīgas izteiktas skropstas un uzacis.
Papildus ierastajām skropstu tušām, zīmuļiem, kas jāizmanto regulāri, dažkārt vairākas reizes dienā,  uzacu krāsu, skropstu krāsu, mākslīgo skropstu izmantošana ir vienkāršs, drošs un pārbaudīts veids, kā iegūt vēlamo rezultātu ilgtermiņā.
Uzacu krāsas, sprostu krāsas un mākslīgās skropstas, kā arī pašlīmējošās skropstas būs piemērotas gan sportiskām aktivitātēm, gan aktīvai atpūtai, nepievils mitros apstākļos un nebūs jāsatraucas par atkārtota skropstu tušas vai uzacu zīmuļa izmantošanu.
Piešķir sev efektu, kā no salona ar Salonline pieejamajām skropstu krāsām, uzacu krāsām un mākslīgajām krāsām no nozares vadošajiem ekspertu zīmoliem, kā COLOR, ION COLOR BRILLIANCE, REFECTIL un citiem.

Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Matu krāsas
Tilpums
Izmērs
Diametrs
Materiāls
Īpašības
Sastāvdaļas
Matu tips/stāvoklis
Ādas tips
Garums
Tips / Forma
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.