Gerard’s ir izveidojuši trīs Skaistuma somiņas – viss gatavs Tavam ikdienas skaistuma rituālam, lai, kur Tu dotos!

1.      Skaistuma Somiņa ādas mitrināšanai un aizsardzībai

ATTĪRĪŠOŠAIS AQUASENSE PIENIŅŠ NORMĀLAI LĪDZ SAUSAI ĀDAI 100 ml

Ar savu maigo formulu tas lieliski attīra ādu un maigi noņem netīrumus un dekoratīvo kosmētiku. Sinerģiskā kombinācija - Burvju Lazdas ekstrakts, Jūrmalas suņkumelīte, Jojoba, Saldo mandeļu eļļa un Codiufill (inovatīvs komplekss no zaļajām jūras aļģēm) atsvaidzina un uzmundrina ādu.

AQUASENSE ALKOHOLU NESATUROŠS TONIKS NORMĀLAI - SAUSAI ĀDAI 100 ml

Tas tonizē ādu, nodrošinot komfortu un svaiguma sajūtu, sausai - dehidrētai ādai. Aloe Vera ekstrakts un Jūrmalas suņkumelīte nomierina sausu un kairinātu ādu. Sejas āda iegūst svaigu, tonizētu, starojošu izskatu.

AQYASENSE REPAIRING FACE CREAM Krēms sejai, atjaunojošs-nostiprinošs 30ml

Šis bagātīgais krēms veicina šūnu atjaunošanās procesus. Krēma sastāvā ir Hialuronskābe, kas ievērojami mitrina ādu, saglabājot to elastīgu un tonizētu. Makadāmijas un Rožu eļļa, kas ir bagātas ar taukskābēm, veicina šūnu atjaunošanās procesus ādā. Novērš grumbu veidošanos un ādas dehidrāciju. Codiufill - Jūras zaļo aļģu komplekss uzlabo sejas ādas krāsu, tā kļūst svaigāka un gaišākā. Šis krēms no jauna aktivizē galvenos skaistuma faktorus: elastību, mirdzumu un ādas stingrību.

 

2.      Skaistuma Somiņa sejas ādas atjaunojošam un starojošam efektam

      CALMSENSE Micelārais pieniņš sejai, attīrošs-līdzsvarojošs 100ml

Micelārs, nomierinošs un attīrošais pieniņš. Ideāli piemērots dziļai, bet vienlaicīgi, maigai sejas attīrīšanai. Tas efektīvi notīra dekoratīvās kosmētikas atlikumus un netīrumus. Tā īpašais sastāvs atjauno ādas dabiskās aizsargspējas un koriģē mitruma līmeni, nodrošinot vienmērīgu sejas ādas toni un mazinot apsārtumu. Piemērots jutīgai ādai ar noslieci uz apsārtumu vai kuperozi.

CALMSENSE Nomierinošs un atvēsinošs toniks jutīgai, apsārtušai ādai 100ml

Toniks jutīgai, apsarkušai, kuperozai ādai ar nomierināšu un atvēsinošu iedarbību. Satur PHYSIOCALM – ekskluzīvu, dabīgu, nomierinošu sastāvdaļu kompleksu ar līdzsvaru atjaunojošu iedarbību. Tas normalizē ādas pH līmeni un sekmē dabisko ādas aizsargspēju atjaunošanos. Toniks efektīvi mazina apsārtumu, niezi, dedzinošu un svilstošu sajūtu, harmonizē ādu, kā arī garantē tūlītēju komforta un svaiguma sajūtu.

GENACTIVE Krēms sejai, atjaunojošs, SPF 8 30ml

Inovatīva Mayweed un Macarose kompleksa kombinācija ar Makadāmijas un Rožu eļļu, kas bagāta ar Omega 3 un Omega 6, palīdz atjaunot hidrolipīdu barjeru un pasargā ādu no brīvo radikāļu kaitīgās iedarbības. Tas novērš priekšlaicīgas novecošanās pazīmes un koriģē esošās, piemēram, smalkās, mīmiskās grumbiņas un pat dziļās grumbas. Rezultātā āda ir nostiprināta, kompakta un atjaunota.

 

3.      Skaistuma Somiņa Detokss sejas ādas attīrīšanai un balansēšanai

PURESENSE Gels sejai, attīrošs, kombinētai-taukainai, ādai 100ml

Maigs putojošs gels, kas dziļi attīra ādu un notīra dekoratīvās kosmētikas paliekas. Sastāvā esošās aminoskābes regulē sebuma veidošanos. Tas izlīdzina nevienmērīgu sejas toni un pigmentācijas plankumus, ko izraisa fotonovecošanās. Novērš akni, pūtītes un izsitumus, padarot ādu zīdainu, svaigu un matētu.

PURESENSE Toniks sejai (nesatur alkoholu), attīrošs, kombinētai-taukainai, problemātiskai ādai 100ml

Alkoholu nesaturošs toniks kombinētai/problemātiskai ādai. Piemērots ādai, ar noslieci uz iekaisumu veidošanos, ādas, nepilnībām un poru nosprostošanos. Atjauno ādas līdzsvaru, dziedina, tonizē un atsvaidzina. Novērš ādas spīdumu sejas T-zonā. Atjauno ādas dabīgo pH līmeni.

SOYSOY JALURACTIVE Krēms ar hialuronskābi sejai, piepildošs SPF8 30ml

Zīdaini maigs sejas krēms ar Hialuronskābi. Palīdz uzlabot ādas izskatu, kura ir pakļauta ikdienas stresam, priekšlaicīgi zaudē tonusu un skābekli, kā arī nodrošina efektīvu aizsardzību pret vides un fizioloģisko stresu. Formula satur trīs efektīvas aktīvās sastāvdaļas: rīsu eļļu, sojas eļļu un alantoīnu, kas nodrošina optimālu ādas mitrināšanu un veicina pareizu šūnu elpošanu, padarot sejas ādu, vienmērīgu un mirdzošu.

Vairāk par Gerard's kosmētiku ŠEIT!

Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.