Perfecr waves fluīds lokām 200ml

Perfecr waves fluīds lokām 200ml

8032825196639
1-4
17,15 €
PVN iekļauts

 
Curl Fluid. Barojošs serums cirtainu matu noteikšanai. Nodrošina dabisku, elastīgu un vieglu kontroli cirtainiem un sprogainiem matiem. Pateicoties avokado un argana eļļām, kas apvienotas ar pantenolu, tas baro matus, padarot cirtas izteiktas, mīkstas un mirdzošas, tās neapsverot. Izmantojiet: Uzklājiet uz mitriem vai sausiem matiem, turpiniet veidošanu.
Tilpums
151-400ml
Matu tips/stāvoklis
Lokainiem matiem

Tas iemieso zīmola stūrakmeņus ar savu minimālismu apvienojumā ar mūžīgu eleganci, tīrību un izsmalcinātu mirdzumu. Luxury Hair Pro - sievietes izsmalcinātība atspoguļojas viņas šikajā dzīvesveidā, kur patiesa greznība ir kvalitatīvs pavadītais laiks.

Ekskluzīvas, vismodernākās tehnoloģijas paceļ profesionālo kosmētiku uz nākamo līmeni, nodrošinot produktus sievietēm, kuras vēlas svinēt skaistumu, labklājību un itāļu stilu tās tīrākajā formā.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.