• JAUNUMS
SHEHAND PARAFFIN Krēms - maska roku...

SHEHAND PARAFFIN Krēms - maska roku ādai, mitrinošs - atjaunojošs 75ml

R40082
>10
9,40 €
PVN iekļauts

 

SHEHAND PARAFFIN Krēms - maska roku ādai, mitrinošs - atjaunojošs.

Mitrinošs un atjaunojošs krēms-maska ​​ir efektīvs veids, kā atjaunot roku ādai samtainu gludumu un maigumu. Bagāta ar efektīvi savienotām aktīvajām sastāvdaļām, kas ir labvēlīgas ādai, krēms-maska novērš epidermas sausumu, sasprindzinājumu un kairinājumu, kas bojāta ķīmisko vielu lietošanas rezultātā vai sasprēgājusi nelabvēlīgu laikapstākļu ietekmē. Produkts piešķir nomierinošas kompreses efektu. Krēma formulas mērķis ir novērst transepidermālo ūdens zudumu, sniedzot aizsardzības un komforta sajūtu. Roku āda atgūst zīdaini gludumu un diskomforts pazūd.

Aktīvās sastāvdaļas:

  • Parafīns - piemīt oklūzijas efekts (apņem un aizsargā), jo pēc uzklāšanas uz ādas izveido noslēdzošu lipīdu slāni. Pateicoties tam, tas novērš pārmērīgu ūdens iztvaikošanu no epidermas.
  • Šī sviests - pilns ar fitosterīniem, vitamīniem un lipīdiem, tas ir pirmā palīdzība kairinātas, sausas, dehidrētas ādas kopšanā. Šī sviests ir neaizvietojams epidermas reģenerācijas un rekonstrukcijas procesā.
  • Keramīdi - kalpo epidermas stiprināšanai un atjaunošanai, tās mitrināšanai, blīvēšanai un elastības uzlabošanai.
  • Urīnviela - piemīt spēcīga mitrinoša un higroskopiska iedarbība, nodrošina optimālu hidratācijas līmeni stratum corneum.
  • Vitamīni e + f - spēcīgi atjauno un kondicionē, ​​uzlabo ādas kvalitāti un struktūru.
  • Dabīgas barojošas eļļas un sviesti - piem. babasū eļļa, inka inči un grezns cupuacu sviests.

Lietošana: Uzklājiet krēmu uz tīras roku ādas, iemasēt līdz tas pilnīnā apsorbējas.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atjaunojošs
Barojošs
Mitrinošs
Sastāvdaļas
100% Vegānisks
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Rokām
Preces veids
Krēmi

Pateicoties sadarbībai ar dermatologiem, inovatīvām tehnoloģijām un unikālu, izmantošanai aktīvo sastāvdaļu kompleksu, kosmētika nodrošina profesionālas procedūras efektu un iedarbību sasniegtu lietošanā mājas apstākļos. 

SHEHAND, SHEFOOT un MANFOOT arī nodrošina maksimālu produktu lietošanas prieku - unikālas smaržas, patīkama konsistence, ātra uzsūkšanās un ērta uzklāšana.

Mēs piedāvājam, lai rūpes nebūtu pienākums, bet gan patīkams relaksācijas brīdis. Kopts un vesels ķermenis ir pašapziņa un labākā laimīga cilvēka tēls – tas nav tikai sauklis. Mums šī ir filozofija, pēc kuras mēs strādājam katru dienu.

Tāpēc mēs esam eksperti roku, kāju un sejas kopšanā. Atklājiet mūsu pasauli!

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.