IROHA NATURE Maska acīm ar C...
IROHA NATURE Maska acīm ar C...
IROHA NATURE Maska acīm ar C...
IROHA NATURE Maska acīm ar C vitamīnu, gurķi un hialuronskābi
IROHA NATURE Maska acīm ar C vitamīnu, gurķi un hialuronskābi
IROHA NATURE Maska acīm ar C vitamīnu, gurķi un hialuronskābi

IROHA NATURE Maska acīm ar C vitamīnu, gurķi un hialuronskābi

P-IN/14
>10
3,95 €
PVN iekļauts
Pasūti Iroha Nature produktus:
- virs 50eur un saņem -5% atlaidi
- virs 100eur un saņem -15% atlaidi
- virs 150eur un saņem -20% atlaidi

 

Samaziniet tumšos lokus, maisiņus zem acīm un izgaismo zonu tikai ar vienu lietošanas reizi!

Pretnoguruma un izgaismojoši acu kontūru plankumi, kas palīdz mazināt noguruma pazīmes, uzlabojot tumšo loku un maisiņu izskatu zem acīm un izgaismojot nogurušu un blāvu izskatu. Tie palīdz mazināt iekaisumu no acu kontūras zonas, kā arī nodrošina nomierinošu un atsvaidzinošu efektu, pateicoties to formulai ar C vitamīnu, gurķi un hialuronskābi.

Iroha Nature jaunajiem tumšajiem lokiem un maisiņiem zem acīm piemīt pretnoguruma un izgaismojoša iedarbība, kas acumirklī samazina noguruma pazīmes, izgaismo un mitrina acu kontūru.

Ideāls risinājums, kas vislabāk atbilst jūsu ādai, lai cīnītos pret maisiņiem zem acīm, samazinātu tumšos lokus un atgūtu acu kontūras mirdzumu, lai iegūtu atdzīvinātu izskatu tikai dažu minūšu laikā.

Tā tīrā formula satur 95% sertificētu dabiskas izcelsmes sastāvdaļu. Starp tās galvenajām aktīvajām sastāvdaļām ir C vitamīns, spēcīgs antioksidants, ar depigmentējošām un izgaismojošām īpašībām, kas vieno ādas toni, samazinot tumšos lokus, nodrošina mirdzumu, lai atjaunotu blāvu izskatu un veicina kolagēna sintēzi, uzlabojot ādas tvirtumu un elastību.

Gurķis ir ideāls sabiedrotais nogurušām acīm, kas, pateicoties tā atsvaidzinošajām un atsvaidzinošajām īpašībām, palīdz nomierināt un samazināt apsārtumu un maisiņus zem acīm, panākot acis relaksētākas un relaksējošākas.

Hialuronskābe, spēcīgs mitrinošs līdzeklis, kas ne tikai nodrošina dziļu un tūlītēju mitrināšanu, saglabājot mitrumu uz ādas virsmas, bet arī novērš un uzlabo novecošanās pazīmes (grumbiņas, mīmikas līnijas).

Acu plāksteru materiāls ir 100% bioloģiski noārdāms un tā formula nesatur alergēnus. Tas ir piemērots visiem ādas tipiem, īpaši nogurušai acu kontūrai ar tumšiem lokiem, maisiņiem zem acīm un ar blāvu izskatu. Ieteicams lietot no rīta gan ikdienas, gan neregulārai lietošanai.

Kā izmantot:

  1. Atdaliet 2 plāksterus un uzklājiet tos uz acu kontūras zonas.

  2. Izņemiet pēc 15/30 min.

  3. Viegli iemasējiet ar pirkstu galiem

Tilpums
0-50ml
Ādas tips
Visiem ādas tipiem

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.