• JAUNUMS
Purles 112 - EYE COUNTOUR Acu krēms 30ml

Purles 112 - EYE COUNTOUR Acu krēms 30ml

112P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
25,00 €
PVN iekļauts

 
Atjaunojošajam acu krēmam ir EcoCert sertifikāts. Tas ir barojošs acu krēms, piemērots īpaši jutīgai ādai, neizraisa alerģiju vai apsārtumu. Rūpīgi atlasītu aktīvo komponentu kokteilis efektīvi uzlabo ādas barjeru ap acīm. Tajā pašā laikā tas atjauno šūnas un modelē acu kontūru. Tas satur progresīvu antarcticīna-glikoproteīna kompleksu, kas iegūts no pseidoalteromonas baktērijām, kas ir aktīvā sastāvdaļa un aizsargā ādu no izžūšanas, kā arī no zemām temperatūrām. Tas arī uzlabo 1. un 4. tipa kolagēna ražošanu. Krēms ir bagātināts ar osiliftu (auzu ekstraktu), kam piemīt liftinga efekts, Amerikas raganu lazdai (Hamamelis Virginia) ir drenējoša un savelkoša iedarbība, šī sviests un argana eļļa baro ādu un piesātina to ar taukskābēm. Lietošana: ar pirkstu galiem uzklāt nelielu krēma daudzumu ap acu zonu.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
EYE COUNTOUR
Preces veids
Krēmi acīm

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.