• JAUNUMS
Purles 151 - GROWTH FACTOR TECHNOLOGY...

Purles 151 - GROWTH FACTOR TECHNOLOGY Atjaunojošs eliksīrs acu zonai EGF 15ml

151P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
34,00 €
PVN iekļauts

 
Atklājiet Purles 151 Egf Youth Eye Elixir pārveidojošo spēku — uzlabots ādas kopšanas risinājums, kas īpaši izstrādāts smalkajai zemacu zonai. Izmantojot inovatīvo augšanas faktora tehnoloģiju, šis eliksīrs veicina atjaunotu, jauneklīgu izskatu, stimulējot kolagēna sintēzi, lai uzlabotu ādas spriedzi un elastību. Ideāli piemērots cilvēkiem, kam ir noguruma, pietūkuma un elastības zuduma pazīmes ap acīm. Piemērots visiem ādas tipiem un kā papildinājums acu krēmiem. Regulāra lietošana ļauj pamanāmi samazināt problēmas zem acīm, atjauno mirdzumu un nodrošina svaigu, paceltu izskatu, novēršot noguruma pazīmes. LIETOŠANA: Viegli uzklājiet, izmantojot vēso aplikatoru, lai iegūtu nomierinošu masāžu, kas palīdz pret pietūkumu. Var lietot atsevišķi vai pirms acu krēma.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
GROWTH FACTOR TECHNOLOGY
Preces veids
Krēmi acīm

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.