True Blondes balināšanas pulveris 500g

True Blondes balināšanas pulveris 500g

81595628
1-4
Profesionāļiem

 
True Blondes balinošais pulveris: Profesionāls balināšanas pulveris bez putekļiem; Perfekti paredzami rezultāti visām klasiskajām un foliju uzklāšanas tehnikām; Nepieciešams produkts krāsu pakalpojumiem, piemēram, pilnai galvas balināšanai, šķipsnām un krāsu korekcijai; Uzticami rezultāti balināšanai līdz 7 toņiem; Ar HydroProtect tehnoloģiju, lai nodrošinātu mitrumu matos; Krēmveida konsistence pēc sajaukšanas vieglai uzklāšanai. Atkarībā no vēlamās balināšanas un konsistences pakāpes sajauciet ar Extra Rich Crème Emulsion īpaši bagātīgo krēmveida emulsiju.
Matu tips/stāvoklis
Blondiem matiem
Svars
251-500gr
Preces veids
Balinātāji pulverveida Zili

Mūsdienās Kadus Professional ir viens no uzticamākajiem starptautiskajiem zīmoliem, kas kā lielu vērtību piedāvā kvalitatīvus produktus, lai padarītu klientus laimīgus. Zīmola pastāvēšanas būtība ir neatkarības stiprināšana. Ar Kadus Professional jūs esat labās rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.