Balinātājs Deco violets 9-toņi +Plex...

Balinātājs Deco violets 9-toņi +Plex (kārba) 500gr

DLPEL01620
>10
Profesionāļiem

 

9 TOŅI AR PLEX TEHNOLOĢIJU UN HIALURONSKĀBI. Pateicoties Plex tehnoloģijai, produkts nodrošina maksimālu balināšanas efektu līdz pat 9 toņiem, aizsargājot un saudzējot matus. Līdzeklis vienlaicīgi balina, aizsargā un kondicionē matus. Sajaukt ar ūdeņraža peroksīdu Design Look 10 tilp. (3%), 20 tilp. (6%), 30 tilp. (9%), 40 tilp. (12%). Ieteicamais maksimālais iedarbības laiks: 40 minūtes.

Lietošana: sajaukt 1 daļu pulvera (30 g) + 2 daļas ūdeņraža peroksīda (60 ml) (attiecība 1: 2) un ļaut iedarboties, līdz sasniegts vēlamais rezultāts.

Brīdinājumi: lietot piemērotus aizsargcimdus . Izvairīties no saskares ar ādu un acīm. Līdzeklim nokļūstot uz ādas vai acīs, nekavējoties izskalot ar ūdeni. Ja kairinājums nemazinās, konsultēties ar ārstu.

Svars
251-500gr

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.