LAMELĀRĀ TEHNOLOĢIJA matu kopšanā

ATJAUNO ∙ MITRINA ∙ PĀRSTRUKTURĒ

 


JAUNUMS profesionālā matu kopšanas zīmola BIOETIKA produktu sortimentā  - kosmētika matu atjaunošanas procedūrai - LAMINEX 5 LAMELĀRĀ SISTĒMA, kas satur HIALURONSKĀBI UN GLIKOLU.

Cilvēka ķermenis sastāv no 60% ūdens, bet tā procentuālā daļa samazinās līdz ar vecumu. Lai novērstu novecošanās pazīmes un aizsargātu matus no ķīmisko vielu iedarbības, ir svarīgi saglabāt šūnu hidratāciju.

Sistēmas LAMINEX 5 produktu sastāvā ir Hialuronskābe, kam piemīt izteiktas pretnovecošanās īpašības, ko lieliski pastiprina Glikola mitrinošais spēks, kas palīdz aktīvajām vielām dziļāk iekļūt matu šķiedrās, atjaunot aminoskābju savienojumus.

Uzreiz pēc LAMINEX produktu lietošanas, mati izskatās gludi, elastīgi, kā arī kļūst izturīgi pret lūšanu. Turklāt, glikols novērš ūdens zudumu, saglabājot matus intensīvi mitrinātus, spīdīgus un neparasti gludus uz ilgu laiku.

 

LAMELĀRĀS TEHNOLOĢIJAS procedūras produkti:

∙ LAMINEX - 5 LAMELĀRAIS SERUMS (500 ml)

Serums intensīvi atjauno un nostiprina matu šķiedras, izgaismo matus, padarot tos zīdaini gludus un spīdīgus. Ieklājot LAMINEX serumu mitros matos, tas pārtop vieglā emulsijā. Piemērots visiem matu tipiem.

Lietošana: 20 līdz 40 ml produkta ieklāj izmazgātos un ar dvieli nosusinātos matos un vienmērīgi, ar ķemmes palīdzību, iemasē visā to garumā. Perfektam rezultātam -  iedarbības laiks 3 līdz 5 minūtes. Pēc tam rūpīgi izskalo matus ar siltu ūdeni.

 

∙LAMINEX - 5 BAROJOŠA MASKA (250  ml)

Barojoša maska ar intensīvu atjaunojošu iedarbība. Pateicoties sastāvā esošajam glikolam, maska iekļūst dziļi matos, mitrinot un atjaunojott šķiedras. Mati uzreiz izskatās stipri, veseli un spīdīgi.

Lietošana: pēc matu mazgāšanas ar šampūnu un LAMINEX seruma lietošanas, masku ieklāj mitros, nosusinātos matos, maigi iemasē un atstāj uz dažām minūtēm iedarboties, pēc tam rūpīgi izskalo ar siltu ūdeni.

BIOETIKA produkti apskatāmi ŠEIT!

Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.