KAS IR PEDI IN A BOX KOMPLEKTS?

VOESH Pedi in a Box ir visaptverošs, ērti lietojams komplekts pēdu un nagu-roku kopšanai, kas paredzēts Jūsu komfortam lietošanai mājas apstākļos vai lietošanai profesionālos SPA centros. Katrs higiēniskais DIY pedikīra komplekts satur tikai vegāniskas sastāvdaļas, produkti netiek testēti uz dzīvniekiem, tiem ir patīkama tekstūra, unikāla formula, kura sniedz tulītējus rezultātus, ērti iepakojumi un bez-alerģiska smarža katrai gaumei.

KĀ LIETOT ŠO KOMPLEKTU?

 https://www.youtube.com/watch?v=IDCSg9ESCX4

Katrā pedikīra komplektā ir viss nepieciešamais izsmalcinātai un vienreizējai SPA procedūrai Jūsu pēdām un rokām. Veiciet četrus ērtus un sistemātiski pārdomāti izstrādātus soļus mūsu pavadībā ar Pedi in Box Deluxe 4 Step mājas pedikīra komplektu, lai sasniegtu maksimāli fantastiskus rezultātus un komfortu:

1. Solis: Mērcēšana sāls ūdenī. Veic detoksikāciju un attīra kāju pēdas!

2. Solis: Cukura skrubis. Atbrīvo pēdas no atmirušās ādas!

3. Solis: Dubļu maska. Attīra poras - tīrai, gludākai ādai!

4. Solis: Masāžas sviests. Nomierina un mitrina ādu!

Veltiet laiku sev!

Šie vienkāršie un uzmundrinošie mājas pedikīra un manikīra komplekti padara pēdu un roku kopšanu mājas apstākļos tik ērtu un baudāmu, ka Jūs vēlaties dāvināt laiku sev vairāk!

KAS IR MANI IN A BOX KOMPLEKTS?

VOESH mājas MANI komplekts ir higiēnisks, ērti lietojams un perfekti izveidots manikīra kopšanas komplekts Jūsu ērtībām un lieliskam rezultātam gan mājas apstākļos, gan SPA salonos. Izvēlieties no izmeklētajām smaržām! Izgatavots no 100% vegānu sastāvdaļām!

KĀ LIETOT ŠO KOMPLEKTU?

 https://www.youtube.com/watch?v=2lp92B6inss

Katrā komplektā ir visas nepieciešamās lietas, lai veiksmīgi sakoptu manikīru mājas apstākļos. Izmantojot rokas pīlinga skrubi, masāžas sviestu un dubļu masku, Jūs noteikti izbaudīsiet augstākās klases manikīru mājas apstākļos!

 

MANI IN A BOX soļi skaistam manikīram:

1. Solis: Cukura pīlinga skrubis rokām. Atbrīvo rokas no atmirušās ādas!

2. Solis: Dūņu maska. Attīra poras gludākai ādai!

3. Solis: Masāžas sviests. Nomierina un mitrina mitrina ādu!

      

VOESH kolagēna cimdi un zeķītes ir piepildīti ar intensīvu augu valsts kolagēnu un bagātīgām augu valsts eļļām, lai mitrinātu un barotu Jūsu pēdas un rokas!

  

VOESH patentētais dizains ir izstrādāts tā, lai procedūras laikā, kamēr Jūsu pēdas un rokas tiek lutinātas ar augu valsts bagātībām, ir iespējams veikt citas manikīra un pedikīra procedūras nagu kopšanai un apstrādei!

INTENSĪVU KOLAGĒNU ZEĶU UN CIMDU IEGUVUMI

https://www.youtube.com/watch?v=zPA_gxA0rnw

VOESH kolagēna pedikīra zeķes un manikīra cimdi novērš dehidrācijas pazīmes, mitrinot un barojot ādu, aizstājot parafīna vasku, masāžas losjonu, kutikulas eļļu un kutikulu mīkstinātāju. Visas šīs sastāvdaļas jau ir iekļautas, gatavas lietošanai katrā VOESH kolagēna zeķē un cimdā!

VOESH kolagēna cimdi un zeķes sausu ādu novērš tikai 15 minūtēs!

Sastāvā esošais Šī sviests un kolagēna eļļas: Argana, piparmētras, kaņepju eļļas, vienreizlietojamām maskām nodrošina mitrinošas un barojošas īpašības, lai sniegtu Jūsu ādai visu nepieciešamo un radītu viegluma, maiguma un pilnīgas baudas sajūtas!

        Kolagēna cimdu un zeķu izmantošanas ieguvumi:

·        Novērš dehidrācijas pazīmes!

·        Ērti lietojamas!

✔ Jā 100% vegāns

✔ Jā, aromāts bez HICC (bez alergēniem)

✔ Jā Augu izcelsmes kolagēns

✔ Jā Organisks jūras sāls

✔ Jā Organiskā olīveļļa

✔ Jā Augu izcelsmes ēteriskās eļļas

✔ Jā Augu izcelsmes glicerīns

✔ Jā Botāniskie ekstrakti

 

Nav ftalātu

Nav dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļu

Nav parabēnu

Nav minerāleļļas

Nav PEG

✘ Nav triklozāna

Nav benzofenona

Nav formaldehīda

Nav propilēnglikola

Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.