Izvēlies savu Talismanu! Izvēlies savu sajūtu sejas masku!

Jaunā Talisman Shine sejas masku kolekcija ir vislabāk slēptais pārliecinātas, laimīgas un kaislīgas sievietes noslēpums.

Katru dienu un katru brīdi Tev ir jauna iespēja apstiprināt savu Es, kas Tu esi un kā jūties.

Ar kosmētikas palīdzību - saņem sev tīkamo sajūtu devu un kļūsti par mūsdienu sievietes modernu amuletu!

Nāc uz profesionālo preču veikalu SALON LINE un izvēlies savu amuletu - savu sajūtu sejas masku:

Tanzanīts / Pārliecība

 Izvēloties šo amuletu, Tu iegūsi sejas masku, kas, pateicoties attīrošai iedarbībai, novērš sejas ādas nepilnības, mazina plankumus.

Rozā Safīrs / Prieks

Izvēloties šo amuletu, Tu iegūsi sejas masku, kas sniedz attīrošu un antioksidanta iedarbību, samazina poras, lai Tava āda būtu vienmērīga un iegūtu starojošu izskatu!

Smaragds / Mīlestība

Izvēloties šo amuletu, Tu iegūsi sejas masku, kas sniedz intensīvu attīrošu iedarbību, mazina sebumu un attīra poras, lai Tava āda būtu maiga un starojoša!

Maskas paredzētas lietošanai 1 reizi nedēļā un 1 maskas iepakojums pietiks veselām 4 lietošanas reizēm.

Zīmola Iroha Talisman Shine sērijas sejas maskas var iegādāties pie mums - veikalā SALON LINE, Radošajā Spīķeru kvartālā, Maskavas ielā 14, Rīgā.

Nāc un izvēlies savu amuletu savām sajūtām!

Talismana spēks Tavai ādai!

Nāc - pie reizes varēsi izvēlēties un iegādāties kādu no šī mēneša aktuālā - barojošo kosmētiku plašā piedāvājuma - matu, sejas, ķermeņa, roku un kāju kopšanai! Atlaides barojošai kosmētikai līdz pat -50%! Matu galiņu kopšanas kosmētikai līdz pat -30%! Ko lai saka - vienkārši - prieks iepirkties! Bauda lietot!

Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.