Jaunums no BIELENDA! BLUE MATCHA sejas kopšanas līdzekļi!

Vai esi gatava kaut kam pavisam citādākam?

Iepazīstieties ar BLUE MATCHA līniju un uzzini vairāk par “zilo” sejas kopšanas pasauli un tās sniegtajiem dārgumiem! BLUE MATCHA produkti ir viegli kā mākonis, bagātīgi ar augstvērtīgām sastāvdaļām un formulu, kas nodrošinās ādas pilnvērtīgu mitrināšanu un līdzsvaru.

Kas ir BLUE MATCHA?

Tas ir superfūds, kas labvēlīgi iedarbojas uz ādu kā dabisks antioksidants, palīdzot ādai atjaunoties, mitrinot un tonizējot to. Nomierina sakairinātu ādu, atgriežot tai dabisko līdzsvaru un labsajūtu. BLUE MATCHA līnijas produkti satur 97%+ dabiskas izcelsmes ausgtvērtīgas sastāvdaļas.

Augsts superaktīvo sastāvdaļu saturs, kā piemēram, laima ūdens, jūras ūdens, zaļās tējas fermenti, aveņu eļļa, hialuronskābe, poliglutamīnskābe, C vitamīns, AHA un PHA skābes, salicilskābe, niacinamīds, gurķu ekstrakts, citronzāle, probiotikas, prebiotikas, Cica, kokosriekstu ūdens un citas!

Vegānās formulas!

Cruelty free* (nav testēts uz dzīvniekiem)! * PETA apstiprināts, sertificēts!

Vairāk par BIELENDA BLUE MATCHA produktiem ŠEIT!

Related products

Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.