Vegāniska dabiska kosmētika no JOKO 

Vegānisms ir arvien populārāka tendence un pēdējos gados tikai turpina pieaugt. Daudzi uzņēmumi ir sākuši strādāt pie šīs jaunās tendences, tostarp kosmētikas nozarē. Iespējams termini “vegāns” vai “nav testēts uz dzīvniekiem” ir pazīstami un dzirdēti arī skaistumkopšanas nozarē, taču iespējams, precīzi nav zināms, ko tās nozīmē. Kāda ir atšķirība starp parasto grimu un vegānisko kosmētiku? Un kādu labumu veicinam ar šo produktu iegādi?

Ko tas nozīmē, ja produkts ir "vegānisks"? Pēc definīcijas vegāniska kosmētika ir produkts, kas nesatur nekādas dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas. Piemēram, tas nozīmē, ka produkts nesatur tādas lietas kā: medu, bišu vasku, kolagēnu iegūtu no zivīm, želatīnu un citas dažādas vielas. Parasti produktu sastāvos tiks izmantoti dzīvnieku izcelsmes blakusprodukti un dažādas ķīmiskas vielas. Tas neattiecas uz vegāniskajiem produktiem, jo tie ir uz augu bāzes. Šī iemesla dēļ vegāniskie produkti ir maigāki un saudzīgāki pret ādu. It sevišķi ieteicami cilvēkiem ar jūtīgas ādas tipu.

Ko nozīmē “nav testēts uz dzīvniekiem” jeb “cruelty-free”? “Cruelty-free” nozīmē, ka uzņēmums netestē savus produktus uz dzīvniekiem. Zīme “Cruelty-free” uz produktu iepakojuma garantē, ka iegādāto produktu ražošanas procesā, nav nodarīts kaitējums dzīvniekiem.

Papildus fiziskajām priekšrocībām produkti ir arī videi draudzīgi. Dabisku produktu izmantošana ir “zaļa” ādas kopšana cilvēkam un “zaļa” vides kopšana pasaulei. Vegāniski produktu lielākā daļa ir uzglabāti un nodoti tirdzniecībā pārstrādājamu materiālu iepakojumos, taču par to vai iepakojums ir pārstrādājāms ir jāpārliecinās, meklējot pārstrādes jeb reciklēšanas zīmi uz iepakojuma.

Iepazīsties ar jaunajiem produktiem par īpašām cenām: https://salonline.lv/lv/brand/163-joko-nature-of-love?group=0.01-100000

Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.