Dezinfekcija salonos un frizētavās

Covid-19 pandēmijas laikā profesionālai dezinfekcijas pasākumiem salonos, frizētavās un kosmētikas studijās ir jābūt galvenajai prioritātei. Viens no infekcijas pārnešanas avotiem, kas bieži tiek ignorēts, ir matu griezēju un trimmeru asmeņi!

Pats par sevi saprotams, ka griešanas vai trimmera asmeņi ir pakļauti pastāvīgam ādas kontaktam ar katru klientu. Tieši šeit infekcijas pārnešanas risks ir ļoti augsts.

Tāpēc ir tik svarīgi rūpīgi notīrīt un dezinficēt asmeņus PĒC KATRA KLIENTA!

Ātrs un efektīvs risinājums ir CLIPPERCIDE® aerosols!

Profesionālā Salon 5-kārtīga formula:

• Dezinficē

• Attīra

• Eļļo

• Atdzesē

• Pasargā pret rūsu

Kā pareizi kopt un dezinficēt matu griešanas mašīnas?

Matu griešanas mašīnu asmeņu dezinfekcijai, tīrīšanai, eļļošanai un dzesēšanai bieži tiek izmantoti dažādi produkti. Clippercide Spray ar savu ģeniālo 5 kārtīgo formulu to visu paveic vienā, vienkāršā darbībā! Clippercide augstspiediena aerosols izpūš matus, netīrumus un ādas daļiņas, kā arī profesionāli dezinficē un ieeļļo griezēja asmeņus. Tas samazina bīdes galviņu nodilumu, ko izraisa pārmērīga berze, un vienmēr saglabā asmeņus asus. Turklāt īpaša pretrūsas formula aizsargā asmeņus un pagarina matu griešanas mašīnu kalpošanas laiku.

 

Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.