Līdzeklis skropstu augšanas veicināšanai Lash & Brow Booster 

Divi vienā — dubults efekts

Līdz pat 56% garākas skropstas, kā arī biezākas un platākas uzacis!

Formula, kas satur dabīgas aktīvās vielas, paildzina matu sakņu augšanas fāzes, tādējādi palīdzot matiem izaugt ievērojami garākiem un biezākiem.

Pirmās izmaiņas redzamas pēc 6 nedēļām, pēc 10 nedēļām mati ir jau ievērojami garāki — apgalvo 93% no testā iesaistītajām personām.*

PIRMS un PĒC

  • Dermatoloģiski pārbaudīts
  • Oftalmoloģiski pārbaudīts

* Efektivitāte un saderība ir pārbaudīta un apstiprināta klīniskā testā, kurā piedalījās 30 personas slavenā testēšanas institūtā Vācijā.

Lietošana: Lietojiet ik dienas pēc sejas attīrīšanas naktī. Ar šauro galu uzklājiet nelielu daudzumu uz skropstu līnijas un ar plato apakšdaļu uzklājiet uz tīrām un sausām uzacīm līdzekli Lash & Brow Booster.*

*Pirms lietošanas grūtniecības, zīdīšanas vai ķīmijterapijas laikā konsultējieties ar ārstu!

 

Sastāvdaļas: Ūdens, fenoksietanols, C12-15 alkilbenzoāts, kaprilils, glikols, pantenols, akrilāti / C10-30 alkilakrilāta krospolimērs, biotīns, nātrija hidroksīds, spirts, nātrija hialuronāts, Melnās jūras koraļļu eļļa, fenetilkafeāts.

ReflectoCil produktu katalogs: https://salonline.lv/lv/brand/77-refectocil?group=0.01-100000

Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.