Lieliskas dāvanas Ziemassvētkos no Gerard's

Parūpējies par savu ādu un izbaudi pārsteigumus!

Mēs uzsaktam, ka rūpēšanās par sevi vienmēr uzlabo garastāvokli un labsajūtu, liekot mums justies harmonijā ar visu apkārtējo! Kā būtu, ja mēs paaugstinātu likmes un sniegtu jums jaunu izaicinājumu? Vai Tu mums uzticētos ar aizvērtām acīm?

Mystery Boxes ir mūsu dāvana no Gerard’s visiem piedzīvojumu meklētājiem, tiem, kam patīk izbaudīt pašu labāko, nodoties sevis un kaut kā jauna izzināšanā. Visus produktus, kas atrodas mūsu Mystery Boxes, sakomplektējuši Gerard’s speciālisti, lai nodrošinātu jums ādas un ķermeņa kopšanu atbilstoši nozares augstajiem standartiem.

Vai esat gatavs piedzīvot brīnumus ar mūsu īpašajām noslēpuma kastēm? Sāksim atklāšanu!

 

Mystery Box by Gerard’s: Jūsu skaistuma piedzīvojums

Gerard’s skaistuma lādes piedāvā trīs dažādas skaistumkopšanas procedūras, kas izstrādātas, lai nodrošinātu gan tūlītēju wow efektu, gan ilgstošus rezultātus! Bet tas vēl nav viss! Mystery Boxes ir unikāla iespēja, iegādāties Gerard’s produktus par īpašu cenu.

Jums var rasties jautājums, kā izvēlēties savu Mystery Box. Turpiniet lasīt, lai atklātu labāko kastīti Jūsu ādas vajadzībām!

Absolute Body

Mīlestība un rūpes par sevi ir labsajūtas pamats. Absolute Body Mystery Box ir radīta Jūsu mirkļiem - labsajūtai un priekam! Rūpējieties par savu ķermeni, baudot SPA rituālus tieši no mājām, izmantojot 4 produktus šajā īpašajā Gerard’s kastītē. Izvēlieties tieši šo komplektu, ja vēlaties atvadīties no sausas, noguruša ādas un vēlaties baudīt mitrinātu, tonizētu un elastīgu ādu. Mājas kopšanas līdzekļi, ko atradīsit noslēpumu kastē, nodrošina ādu nostiprinošu un tonizējošu efektu.

Absolute Defence

Vai Jums ir jutīga, reaktīva āda, kurai ziemā nepieciešama papildu kopšana? Atklājiet Absolute Defence — noslēpumaino kastīti, kas paredzēta ādas barjeras atjaunošanai ziemā. Nomierina pat visjutīgāko ādas stāvokli, novērš apsārtumu un ādas nepilnības, ko veicina Gerard's maskas lietošana. No ikdienas tīrīšanas līdz iknedēļas maskas uzklāšanai - palutiniet savu ādu ar Gerard’s 6 delikātākajiem un nomierinošākajiem produktiem.

Absolute Longevity

Uzturēt ādu jaunu, veselīgu un mirdzošu ir viena no sievietes galvenajām skaistuma prioritātēm. Absolute Longevity ir slepenā dārgumu lāde, kas ideāli piemērota, lai samazinātu ādas novecošanās pazīmes un cīnītos pret brīvo radikāļu kaitīgo iedarbību. Vienmērīga sejas krāsa, uzmundrināta un gluda āda, 360° pretnovecošanās un liftinga efekts - ideāla noslēpumu kaste, lai apmierinātu ikviena prasības ar 4 ekskluzīviem produktiem no Gerard's Cosmetic Coulture.

Vai esi gatavs uzlabot savas ādas labsajūtu?

Apskati vēl citus brīnišķīgus piedāvājumus no Gerard’s Ziemassvētkos un iepazīsties ar Mystery Box saturu tuvāk: https://salonline.lv/lv/3414-davanu-komplekti?group=0.01-100000&zimoli=gerard-s

Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.