NEURBANITY --- Jaunā ESLABONDEXX matu profesionālo krāsu kolekcija

Vai pavasari un vasaru Tu sagaidīsi ar jaunu matu krāsu un stilu????? Vēlies pārmaiņas?

Lūk, ko Tev piedāvā matu profesionālās kosmētikas ražotājs - stila eksperts HSA Eslabondexx savā matu stila, krāsu tendenču un make up kolekcijā "NEURBANITY" Pavasaris/ Vasara 2019.

Un vēl vairāk - visa HSA Eslabondexx matu kosmētika šīs kolekcijas piedāvātā stila realizēšanai ir pie mums pieejama -profesionālo preču veikalā SALON LINE!

????Nāc! Iedvesmojies! Mainies! Maini!

Zemāk tekstā vairāk par pašu Kolekciju, Matu stila un krāsu, un Make up tendencēm.

☑️Kolekcija "NEURBANITY" Pavasaris / Vasara 2019.

Sievieti aptver izteikta dabiskuma būtība. Viņa iezīmē savu izskatu ar arhitektonisku formu palīdzību un sapludina tās ar mākslinieciskiem krāsu toņiem. Kopējais estētiskais izskats ir tīrs, taču daudzpusīgs.

Kolekcijas atslēgas vārdi:

Meditācija

Tehnoloģiju sajūtas

Dabas un arhitektūras balanss

Iekšējā izglābšanās

Greznība

☑️Mati

Starp mīkstajiem viļņiem, mitro efektu un bizēm, modernākais matu stils gaidāmajā karstajā sezonā 2019. atkal... ir retro elementu iedvesmots, taču nekas skaidrs un definēts. Vairāk 1950.-60.-to gadu mikslis, 90-to gadu stingrība un eklektiskā 2000. ietekme, taču vienmēr tiek sasniegts līdzsvars, kas ieplūst čukstoši klusajā elegancē. No dabisko viļņu sapņainā mīkstuma un gandrīz pat sportiskā izskata, Tu vari pārslēgties uz super strukturētām, arhitektoniski pastiprinātām bizītēm - mazliet amazoniskām, mazliet bon ton stila.

☑️Matu krāsa

Kolekcija ir dažādu sarežģītības izpausmju izpēte, lai atrastu atjaunotu svaigumu gaišākajiem gada mēnešiem. Krāsu toņi kļūst izsmalcinātāki, taču tie nekad nezaudē savu unikalitāti un raksturu. Tā ir ekstravaganta elegance un prieka sajūta, kas izteikta caur krāsu toņiem, kas būtu adresējami jaunākiem patērētājiem, piemēram Garneles blondi rozā tonis vai Sulīgās tumšās vīnogas drosmīgais tonis. Tāpat Nešpetni sarkanais, kas atspoguļo dumpīgā glamūra būtību. Vidējo krāsu gammā tiek izcelti ādas Vintidža tonis un Neskaidri blondais tonis, kas izplūst vieglā izsmalcinātībā, kamēr Zelta sīrupa tonis pastiprina brūno toņu bagātību un dziļumu.

☑️Make Up

Papildinot daudzo "au naturel" variāciju atgriešanos, kas rada vienkāršu, vieglu, bet elegantu burvību, acis kļūst par gleznainiem šedevriem - ieskaitot acu ēnu daudzkrāsaino mirdzumu. Pop, spilgtas, krāsainas detaļas, taču nekad pārspīlētas un noteikti piemērotas sezonai. Enerģētiskās pop krāsas, mūžīgās sarkanās lūpu krāsas un make up noslēguma metālisko detaļu akcenti veido make up nākotni.

☑️Kolekcijas radītāji

HSA tehniskā un mākslinieciskā komanda:

Claudio Lapenna / Manuel Leale

HSA Mākslinieciskais koordinators:

Chantal Zanzi

HSA Tehniskie konsultanti:

Alessandro Fiorin / Alberto Leoni / Erminia Marostegan

????Nāc! Iedvesmojies! Mainies! Maini!

Tiekamies pie mums - profesionālo preču veikalā SALON LINE - Spīķeru radošajā kvartālā, Maskavas ielā 14, Rīgā - vietā, kur rodas iedvesma un drosme pārmaiņām! Uz tikšanos ar Tevi, pavasari un vasaru!

Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.